vineri, 2 octombrie 2009

Circ horror


Mereu vreau sa incep un nou articol cu un alt subiect, mai vesel mai optimist. Dar ce vad la tv.nu-i adevarat. Dati-mi 2 palme zdravene ca sa ma trezesc din cosmar.Nu poate fi adevarat ce vad acest film horor petrecut la conducerea tarii, de oameni care au capatat increderea poporului, care pe banii nostrii ne distrug viitorul, generatiei urmatoare. Tot de fac aste numai ei, intre ei care, se maninca, ca ciinii, nu participa nimeni, nici oamenii de afaceri nici intelectualii, nici societatea civila. Toata lupta asta feroce pentru, a detine controlul asupra bogatiilor tarii, se face pe banii nostrii, pe amanetarea tarii.
Ei nu au pus nici un ban, tot din banii nostrii provine, luxul in care traiesc, masinile ultimul tip, hainele elegante luate, din magazinele de lux occidentale. Tot noi platim elicopterul cu care merge Traian Basescu, combustibilul din elicopter. Toate sint platite sau vor fi platite de noi, amaritii de toate categoriile caci, toti sintem amariti si cei de la talpa tarii, si oamenii de afaceri. Toti simtem prinsi fara voia noastra, dar platind prin umilinta, cersind la forurile bancare internationale bani, pentru salarii si pensii, pentru o luna doua. Cita dreptate avea Eminescu :
Spinzurati-l de-i misel,
De-i nebun cu fumuri,
Dati-l celor lui de-un fel,
Ciinilor din drumuri.
Nu mai am cuvinte de bun simt sa scriu, caci imi vine sa injur birjareste.
Poate se va indura cel de sus, sa ne ajute sa alungam haita asta, de ciini turbati de la conducerea tarii si a vietilor noastre neputincioase de a schimba ceva.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa Publicat de Odorica

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu