joi, 8 octombrie 2009

Fiasco total !!!


Foto:"Sindicalistii au dezertat de la marele miting.
Fisco total ! (Liderii de sindicat, parlamentari, membrii ai partidelor parlamentare).
Asa denumesc eu ce s-a intimplat la demonstratia sindicatelor intelectualilor. Ca sa aduca cu autocarele, 2o.ooo de oameni in Bucuresti, din toata tara si jumatate dintre ei sa fie risipiti la pic nic si la cumparaturi, a aratat si guvernantilor ce prosti sintem.
Vorba lui Mircea Badea trebuiau sa mearga acolo, unde trimbitau liderii lor, ca de aceea se dusesera acolo.In Parlament se discuta aprig de Rtzi, Pitzi, etc. Ii durea in fund de sindicalisti.
Cum erau demonstratiile organizate de liderul Camionagiilor Americani Hoffa? De aceea a fost eliminat caci, se unea cu Sindicatul Metalurgistilor si punea America pe butuci. In 1975, l-au facut disparut. S-a zis ca, tocmai in apropierea locului unde a disparut, se turna, fundatia unui bloc cu zeci de etaje si pe el l-au pus la temelie, caci nici acum nu se stie nimic de el.
Dar ati vazut si demonstratiile legionare, la care veneau milioane de oameni in anii 194o, cind si populatia era putina mai ales ca 1/3 din tara era rupta de Romania? Ati vazut discursurile lui Horia Sima si Ms.Ion Antonescu. Erau clare, mobilizatoare,rostite intr-un ritm retoric sacadat ca sa intre bine in cap la oameni. Nu asa ca miorlaiturile de motan in calduri,ca discursurile liderilor de sindicat de acum.
Si la tv. cind ii vad moi si fara continut cum vorbesc, chiar ca ma ia si pe mine lehametea.
Nu mai zic de liderii pensionarilor, caci imi vine sa-i iau la bataie. Parca sint momii. Discursul la demonstratii, trebuie sa fie scurt format din cuvinte accentuate, scurte si repetate.
Pacat ca nu ma solicita, pe mine sa fac discursuri ca le fac de arunca guvernantii in aer luindu-i de nadragii facuti ferfelita, in sus.V-am facut sa rideti nu? Asa trebuie, tot discursul sa fie dur caci, trebuie sa te adresezi oamenilor diferiti intelectual, moral si financiar. Caci nu toti sint amariti acolo, au sotii, soti mai bine platiti, parinti, familie, mici afaceri si au placat la Bucuresti din toate colturile tarii , sa se plimbe gratis, sa vada si ei capitala, sa faca un picnic cu muzica si hora. Daca erau nemincati de 3 zile , intrau peste parlamentari nu dansau de suparati ce erau.In cuvintele tale rostite intr-o retorica sacadata(ritmata), sa-i faci sa fie gata de a speria guvernul, nu cu muzica si dans cum am vazut ca era acolo. Liderii sint moi, discursurile nu sint bune si nu le-a ajuns sindicalistilor cutitul la os. Sa speram ca se vor mobiliza mai bine pentru viitor ca, daca nu-i scoate foamea in strada, totul este un picnic gratis. Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
Publicat de Odorica

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu