sâmbătă, 17 octombrie 2009

Poporul roman jefuit nemilos de tagma excrocilor ajunsi la putere prin vot popular


Pictura E.Delacroix(1798-1863), Libertatera conducind poporul.
Sa stiti, ca ce se intimpla acum in asa zisa politica nu este nimic nou. Asa a fost totul de o mie de ani. Daca veti avea rabdarea sa cititi despre boierii instalati de turci la noi ca domnitori, veti vedea ca au platit mii de pungi cu aur, pe care apoi l-au luat tot de la poporul sarac si amarit. Deci tot poporul a platit instaurarea lor la conducerea tarii, au acceptat fara stiinta spolierea lor fara pic de mila.
Ati vedea cum au plecat cind au fost alungati cu care pline cu bunatati, lucruri de valoare si aur. Daca a fost prins unul dintre ei chiar fostul domnitor, in general ceilalti au fugit in tarile occidentale cu toate bogatiile, din care nu s-a mai recuperat nimic niciodata.
La venirea la putere in anii 187o, a liberalilor, dupa conservatori, chiar Eminescu in articolele politice a cerut impreuna, cu toti politicienii de virf ai liberalilor sa se verifice gestiunea conservatorilor,cum au lasat tara saraca. Dar totul s-a impotmolit intr-o mocirla, de jafuri sistematice ale poporului roman, caci credeau ca odata cu alungarea lui A.I.Cuza, si venirea regelui Carol. 1, s-a incetinit jaful tarii. Dar cei care erau la conducerea tarii, isi vazusera nestingheriti de jefuirea tarii fara stirea regelui, recent inscaunat si fara experienta in "politichia" romaneasca, pervertita, de stapinirea otomana.
Viata politica din Romania, a fost la baza scirbirii lui I.L.Caragiale, care a preferat sa se refugieze in ultimii ani din viata la Berlin.
Romania decadenta si imorala, din vremea lui Carol 2 a facut ca legionarii sa fie primiti, cu bratele deschise si sa se inroleze in rindurile lor milioane dfe romani, care credeaui ca se vor distruge, buruienile otravitoare din viata politica a Romaniei. Dar stiti ce s-a mai intimplat. Totusi la venirea comunistilor s-a crezut acelas lucru, ca se va termina cu jaful tarii.
A fost mai estompata, aceasta indeletnicire a conducatorilor tarii caci, erau numai o mina de oligarhi, care se buicurau de bogatiile tarii. Ati vazut cum a sfirsit Nea Nicu si cu consoarta.
Dar acum dupa secole de ingenunchere a poporului, acesta nu este in stare prin vot, sa dea lovitura de gratie acestor jefuitori ai tatii care este adusa la trapta cea mai de jos, a existentei sale, prin vot popular si suveran.
De aceea este, batalia asta pe putere, tocmai ca sa ramina, in continuare la volanul tarii si sa nu fie judecati si condamnati vreodata.
Treziti-va la realitatea adevarata, nu la cea expusa ostentativ la televizor. Altfel, nu va veni nimic bun pentru poporul nostru.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu