vineri, 4 decembrie 2009

Avem dreptul sa traim in liniste si mai bine


Foto: Palatul Parlamentului Romaniei, a doua cladire ca marime din lume dupa Pentagon.Locul de un de ne papa banii, sanatatea si viitorul, alesii nostrii dragi.

Astazi este dimineata zilei de 4 dec.Parca traiesc un vis urit, din care abia astept sa ma trezesc. As vrea ca poimiine, toate aceste scandaluri politice sa fie date uitatii. Sa fim scosi din priza istoriei, de cel mai jos nivel.
Vreau sa incepem o viata noua, linistita, in care fiecare sa-si vada de viata lui si implicit de bunul mers al tarii. Frumoasa noastra tara draga, s-a transformat in rusinea Europei,cel mai multi bolnavi neingrijiti, statul nu-si face datoria, bandele de rromi, chiar romanizatii au acaparat puterea chiar la nivelul doi al oraselor, al strazilor. Nu pot spune, nu dintr-un patriotism prost inteles,caci vad ca mai ales pe acest blog,Teodorapetrescu, sint cititori si din America Latina, care au o situatie politica asemanatoare cu a noastra, nu vreau sa ne facem tara si poporul de rusine.
Dar am vazut ca si in Argentina se discuta despre, reforma politica.
Si la noi, trebuie discutat acest subiesct clar si cu seriozitate.
In articolul despre tinerii romani furiosi, ati vazut comentariile, chiar in o limba romana perfecta(mai alesd la art.Explozia de energie din 3o nov.2oo9). Parca imi este rusine, cu ce se intimpla la noi in politica, in viata de zi cu zii. Parca trebuie sa ma autocenzurez, cind scriu chiar pamflete despre cei de cea mai joasa speta, profitorii revolutiei noastre, care a scos toata mizeria, ce era ascunsa pina atunci sub covor.
Asa au aparut aceste brute care nu au frica de nimic, mai ales de autoritatile statului, politistii sint mina in mina cu ei.
Imi este rusine, ca vad ca vorbele mele ajung in toata lumea si ce este mai important, se intelege despre ce este vorba.
Vreau ca duminica, sa se termine acest vis urit, care ne streseaza si ne imbolnaveste de nervi, sa se termine. Sa avem speranta ca intr-un viitor nu prea indepartat, ne vom putea concentra asupra vietii noastre,cu bune si cu rele si asupra progresului tarii noastre. Scandalurile ne-au distrus, ne-au distrus bunastarea la care aveam dreptul ca fiinte omebnesti, ne-au macinat nervii. De ce altii sa-si dramuiasca, fericirea fiind vigilenti zi de zi, minut cu minut si noi sa lasam la voia intimplarii, ca o banda de politicieni sa-si faca mendrele, pe banii imprumutati si platiti de noi in generatiile viitoare, pe sanatatea si pe distrugerea viitorului nostru si al copiilor nostrii. Tot circul de la tv. din Parlament este numai si numai pe banii nostrii. Ei nu produc decit scandal, ca sa ne deturneze atentia de la problemele tarii si ale noastre.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
Publicat de Odorica Ion

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu