vineri, 23 aprilie 2010

Amor ratat !!! (La Multi Ani !!! celor care isi serbeaza onomastica)


Nu am abordat niciodata acest subiect, care m-a suparat la vremea respectiva, dar la un comentariu pe alt blog am facut referire.
Nu am scris caci, mi-a fost rusine de rusinea mea.
Se intimpla cind eu aveam 45 de ani si... intimplator am cunoscut un barbat din Buc.
si din una in alta el fiind un domn abtinindu-se de la multe, am tras concluzia ca mi-a pus d-zeu mina in cap. Era vaduva de 1 an si la indemnul acestui donm mi-a luat mintea razna, incepind sa facem, planuri de viitor. Toate bune si frumoase, pina intr-o zi cind trebuia sa merg la Buc. ca nu mergeam prea des si eram certata mereu pentru aceasta delasare !!!!Mi-a dat un telefon si m-a intrebat ca de fiecare data, cu ce tren vin? Si eu am spus ca o bleaga ce eram, ca cu trenul de ora 4. Dar de bucurie ca plec am terminat ce aveam de facut si am plecat cu trenul de 3. Sic ! Sic ! Sic ! Dracul m-a pus sa nu respect ora? Am ajuns in Bucuresti bucuroasa foc, am luat autobzul si intr-un suflet m-am dus la apartamentul respectivului. Cind acolo stop !!! nu raspundea nimeni la usa, dar se auzeau fesneli inauntru. A durat 1/2 ora pina s-a deschis usa si din apart a iesit tusti, o doamna mai mare ca mine ca virsta , grasuta, brunetica si micuta. Eu am ramas ca traznita. Aproape paralizata am intrat inauntru caci, nu-mi venea a crede ochilor. Era un vis urit. El tremura cred ca de nervi, ca am venit mai devreme dar culmea tupeului, cind eu am intrebat cine era doamna el mi-a raspuns foarte senin ;"care doamna ?'" Eu am zis "aceea care a iesit si a trecut la 1o cm.de mine", dar eu ramasesem ca paralizata si nu credeam, ce vedeam. Zice ti s-a parut tie, nu era nici o doamn,a era sectoristul. Atunci ca dupa un dus rece, am luat geanta si am plecat pe usa, in fuga. El nu a apucat sa ma opreasca si a plecat asa cum era in papuci, in fuga sa ma prinda sa ma prosteasca. M-a ajuns in statie la autobuzul spre gara si acolo a spus ca se jura, chiar daca nu cred sa merg cu el la o manastire din apropiere(poate stiti din Colentina), ca se jura acolo.Eu mirata foarte, zic hai ca sint 5 min. pe jos pina acolo sa vedem ce zice, in fata lui Dumnezeu. Manastirea era inchisa era lumina afara (era 26 apr.1996, stiti ca le am cu datele exacte) si am mers. Ce credeti cu lacrimi amare(de crocodil) se jura, in fata usii manastirii ca a fost sectoristul. Cind am vazut, asa m-am scirbit si am plecat repede la autobuz, el dupa mine facea pe miratul ca, nu am avut incredere nici in manastire. Eram scirbita si noroc ca, a venit autobuzul si in autobuz si in tren imi venea sa bat pe cineva , nu pe toti.
Nu am raspuns la tel. luni, dar pina la urma am raspuns si a recunoscut ca era o veche relatie de 15 ani, ca sotul ei pleca frecvent si pentru mult timp in strainatate la arabi la munca si el ii tinea locul(stiti ca femeia cu ochiul de sticla, dar asta era sectorist). Si sa uit totul caci avuse-se scandal cu sotul ei chemase militia si acum pleca mai devreme de la servicuiu 1./2 ora si trecea pe la el in scurt. Si ca nu o putea refuza, ca era barbat gentil, sa uit totul si sa incepem o viata noua.
Eu poate l-as fi iertat, daca era vorba de minciuna dintre noi, dar sa minti si la Manastire, ca era sectoristul, asta este peste orice inchipuire.
Asa ca vedeti, sa nu spuneti niciodata ora cind veniti, nici amantei, amantului, sotului, sotiei. Cind va intraba sa spuneti:"acus cind la coltul strazii". Mai bine sa va astepte 2-3 ore pina veniti, decit in timpul acela sa aveti inlocuitor si sa zica :"ma pe unde o fi acum prostul ala sau proasta aia?". Eu trebuia sa fiu mai mintoasa la virsta mea, dar nu fusesem niciodata confruntata cu asa ceva. Dar cred ca stiti, dar v-am mai adus si eu aminte ca sa nu va scape din vedere asa ceva.
Cind mai tirziu alte persoane imi spuneau:"de ce stai singura, uite cunosc eu un domn cumsecade si va veti petrece batrinetile impreuna", eu ma ridicam nervoasa si spuneam ca, "daca mai abordeaza acest subiect, am terminat prietenia de zeci de ani".
Dar acest episod, nu l-am spus la nimeni pina acum, nu-l stiti decit dvs. Dar cred ca familia daca auzea, spunea ca din cauza ca sint vaduva, am luat-o pe ulei cum zic ei si nu am stiut ce fac. Si ma internau la Sp.Psh. Balaceanca. Asta era tot. Altceva nu pateam nimic.Uite asa am fost eu vaccinata, contra barbatilor si am ramans imuna pina acum !!!Totul s-a tras de la sectoristul cu tite.La noi nu am vazut si daca spuneti dvs. ca ati vazut, va cred si imi pun cenusa in cap !!!
Capul sus pieptul inainte !!! papapa
Publicat de Odorica Ion

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu