miercuri, 14 aprilie 2010

Arta sexului (o). Pamflet urmarea art.anterior


Nu este de neimaginat, ce s-a intimplat cu femeile dupa 1990. Aici in Romania, nu exista cultura sexului. De aceea s-a intimplat ca au dat femeile navala ca "ratele in trifoi" in Turcia, sa se face pierduta in Bazarul din Istambul, macar 1-2 zile daca nu mai poate 3.
Dar tot asa imediat dupa revolutie, au dat la tv. cum un tinar a fost prins in jurul Garii de Nord Bucuresti cu o prostituata de catre Politie, chiar in exerciciul functiunii.La Politie spus ca mai demultisor, a fost abordat in Gara de Nord Bucuresti, de o tinara cu vino-incoa si i-a spus incet la ureche,ceva care se termina cu oral.El nu a inteles despre ce era vorba, dar s-a gindit ca este ceva de examinare la scoala, era certat cu scoala si a refuzat politicos. Dar a povestit la altii care erau mai bine informati, si i-au spus "ba da prost esti tu stii ce inseamna asta? Nu e vora de examen oral, este asta si asta. Noi stim !" Atunci si-a pus in gind sa vada precis, despre ce este vorba.
Zis si facut, s-a dus in mai multe rinduri la Gara de Nord dar era ca dracul acum, nu il mai aborda nimeni(cred ca plecasera in Turcia). Pina la urma dupa mai multe zile de tocit pingelele prin gara, a gasit in sfirsit o tinara mai ramolita ca cea dinaninte, dar totusi era ceva decit nimic si a abordat-o el primul. Vrau sex oral.
S-au dus prin spatele garii si tocmai cind lua lectii, hop si Politia. Ce faci aici ? L-au intrebat . Iau lectii de examen oral la sex.
(Asta am pus-o de la mine). L-au luat pe sus si a povestit cum au stat lucrurile si ca el este nevinovat, nu stia despre ce este vorba si era curios, voia sa se informeze bine(vedeti ce curiosi sint barbatii)? Nu stiu daca a fost amendat, sau iertat pentru ignoranta lui.
Acesta este adevarul aceasta era Romania dupa revolutie.
Nu avea lumea timp de asa ceva, caci si in ziua lefii veneai fara nimic acasa in traista,poate peste oceanic congelat si cutii de mazare consevata.
Asteptam duminica dimineata, ne suiam in Gara de Vest Ploiesti in trenul foamei de la 6,18 min. dimineata(super incarcat) si la Bucuresti in jurul Garii de Nord ne asezam la rind cu butelinul sa luam cite 25o de grame de salam si asa stateam toata ziua sa facem 1,5 - 2 kg. Era coada imensa caci, acest tren al foamei venea din(Sihhetul Marmatiei), Maramures acolo unde se agata harta in cui.
Cine sa mai aiba timp de asa ceva, caci raspundeau ca le ghiora matele de foame si lor le ardea de sex. O... era mult prea mult pentru capul nostru.
Asa ca nu e nimic de ris, e de plins, si intelegem de ca femeile se mai faceau pierdute cite 2-3 zile in bazar la Istambul. Totusi invatau ceva si uitati cit a inaintat societatea noastra in domeniul sexului. Nu e niciodata tirziu sa inveti ceva nou si folositor societatii. Sic ! Sic ! Sic !
Capuil sus, pieptul inainte !!! papapa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu