duminică, 18 aprilie 2010

Ce vremuri ne asteapta ????


Abia astept zilele acestea cind incep marile demonstratii sindicale. O sa fie intr-adevar ceva nemaipomenit din care o sa invatam cu totii.
Gata acum nu mai este sindicatul ca in bancul de pe vremea comunistilor:
Copilul intreaba pe mama ce este Partidul, UTC, si Sindicatul.
Mama ii explica partidul este ca tata, ce zice el este lege in familie, UTC e ca mama care ce zice tata, aia face si mama, si Sindicatul e ca bunica vorbeste toata ziua si nu o asculta nimeni.
Nu, acum nu mai este ca vara trecuta la demonstratia sindicala unde oamenii venisera la picnik si liderii de sindicat corupti si in simbria partidelor, vorbeau si ma adormise-ra si pe mine.
Dar cenzura este in floare. Cind mai comentam pe HotNews( nu credeam ce zice M.B.ca este al puterii.(M.B. cu "Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul". Il vedeti pe google la numele meu).Asa a fost, degeaba m-au pus la stirea zilei pe mine, care nu merg decit la piata si la gunoi.
Am facut un comentariu privitor la un spici(spice am vazut ca se scrie, stiti eu am facut rusa si stiu sa numar pina la 1 adin), tinut la coborirea din avion (nu stiu de unde venea) al lui T.B.
Si am spus acolo ca T.B. era vizibil afumat, rosu la fata, aruncind ochii in parti.Spiciul a fost spus cu poticneli. Am zis ca s-a parfumat in avion(acum cu accidentul, mai rau face, ca un eventual nezaz, sa nu il gaseasca treaz).Ce credeti nici acum dupa un an, nu a aparut art.meu.
Acum o sapt. am divortat de tot de HotNews, caci la articolul cu min.de externe B. care a fost la granita cu Moldova si a luat personal sirma ghimpata, care despartea nu stiu pe ce distanta, tarile noastre surori.Eu am gasit de cuviinta sa fac un mic comentariu nevinovat, asa ca am spus ca a luat sirma sa o bage in jacuzzi, ca sa fie treaba mai vioaie in caz ca lincezeste la un anumit timp (stiti treaba cu cucoana aceea cind amindoi erau ambasadori si s-au filmat in cada, ea este nu mai stiu ce mare tot la externe ambasadoare, atunci era parca in Brazilia). De ce nu a apelat la un brazilian, ca ati vazut la mine pe bloguri ca sint arzoi(am sters mult).
Dar sa revenim la oile noastre, am vazut ca micul meu comentariu nevinovat nu a fost publicat si am scris altul si altul si altul, din ce in ce mai veninos(ca sirma e ruginita dupa ce a stat mult ani in ploaie si ninsoare). Si la fiecare comentariu scriam "Jos Cenzura" cu un sir de semnul exclamarii. Pina la urma s-au indurat si au pus pe primul, pe care l-am scris cind inca nu ma incinsesem. Asa ca m-am suparat si nu mai scriu acolo, caci articolele trebuie sa cuprinda numai 2ooo de cuvinte si eu abia de atunci incolo intru in subiect.In general art.mele au peste 5.ooo de cuvinte. Si ma mai si cenzureaza.Are dreptate B.M., HN este o oficina a puterii.Ce mai sint ghinionista. Cind mi s-a cerut de catre alt oras sa scriu un spici pentru ziua de 22. dec.o9, dar eu am zis ca iau de baza 21 dec.(atunci a fost baricada), dar pina la urma nu mi-a fost acceptata o poza cu 2 tineri pe care tineam, mortis sa apara acolo cu tot cu art.Au spus ca sint de la Auschwitz(schilo-papa-alfa) si ne face tara de ris.
Am scris acest art. adevarat dar vesel, ca fie o atmosfera roz, nu cenusie.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu