luni, 19 aprilie 2010

Traim un cosmar !!!


In situatia politica si economica, catastrofala in care se afla tara noastra si noi acum din cauza clasei politice, pentru a ne menaja sistemul nervos, este bine sa ne refugiem in trecut.
In trecutul glorios al natiei noastre. Sa cautam sa gasim cele mai favorabile situatii din punct de vedere militar, care sa ne mingiie orgoliul. Eu numai asa pot sa rup acest vis urit.
Ma concentrez in trecut pina la contopire, pentru a nu mai stii nimic din ce este in jurul meu, sa retraiesc mai bine momentele de glorie ale neamului nostru.
Cind ma voi trezi sa cred ca nu a fost decit un cosmar inchiput.Asa ca acesta este obiectivul meu si pt. dvs. cei care va intereseaza sa evadati din prezent, sa scormonim in ceea ce a fost frumos in trecut.
Vreau sa merg pina acolo sa cunosc ceea ce nu este trecut pe net. sa vad ce este nespus.
Numai asa pot sa "fentez" mizeria morala in care ne balacim.
Sentimentul patriotic nu trebuie lasat la balteasca, ci sa fie mereu enuntat si exemplificat, pentru a ne tine atentia treaza si nervii tari. E de neimaginat ce ni se intimpla !!!! Mersul uriesesc spre dictatura absoluta ! Ce ne mai poate scoate din rahat . O dictatura militara?
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu