sâmbătă, 24 aprilie 2010

Un popor de prosti condusi de o baba si apoi de un pirat adevarat


M-am gindit mereu ce a fost la noi in tara, inaintea parodiei acesteia de acum care se zice ca ar fi politica liberala.
Inainte nu a fost comunism, caci ideaurile politice comunistete sint de neatins.
Nu a fost nici stalinism caci, stalinismul este institutionalizat in timp.
Vreti sa va spun eu ce a fost, a fost vorba de hachitele unei babe schizofrenice numai si numai pentru buna ei placere, in vremurile dinainte de revolutie.
Il ultimii ani mai ales, aceasta baba nezuroasa, ca o fata mare, care se transformase in diavol, l-a adus si pe Ceausescu in fata plutonului de executie. El a fost pus la cale de ea, sa stringa in continuare surubul, dupa ce s-au terminat datoriile tarii, platite cu atita greutate si sacrificii, de noi intregul popor, caci a spus sa stringa surubul in continuare ca ne-am invatat asa si pe urma ne invatam cu binele. Parca eram noi la ea in batatura si vorbea de rate, sa le dea mai putina tocatura in continuare ca se obisnuiesc asa.
Cum am ajuns noi un popor mai superior altora, prin elitele noastre sa fim ingenunchiati de o baba cu hachite, fosta vinzatoare de seminte in gara la Gaesti si fosta amanta(sanchi pros...) de ocazie pentru soldatii nemti, in timpul sederii lor aici in timpul razboiului. I s-a pus pata pe noi tot poporul sa ne dea bice.
Daca afost prostit Ceausescu atunci nu era mare scofala, nu a fost primul si nici ultimul barbat prostit de o femeie.
Tragedia a fost ca ne-a proastit pe noi, 23 de milioane.
Daca i s-a spus lui CODOI( stiti dvs. la CO.2 ea zicea CODOI), ca este academician si savant de renume mondial, a ajus sa creada si ea.
Atunci(in ceusism), a fost o scuza ca, el Ceausescu,care era mai tinar si cu toate mintile acasa cind a fost ales(nici pomeneala Ghe.Maurer l-a propus pentru ca se credea ca este mai usor de manevrat) si ea nastrusnica, nu era inca in politica si nici savant de renume mondial:; in ultimii ani ai dictaturii personale, dobitocul o lasase pe ea la volan si noi toti eram la mina unei analfabete descreierate.
Nu mai putea baba de bucurie ce se gindea ea, uite mai ce i-am prostit pe toti, toti sint sluguile mele, sterg cu ei pe jos tot timpul.
Acum am mai avansat, nu mai sintem slugile unei babe nebune vinzatoare de semninte in gara la Gaiesti si amanta de ocazie a vreunui soldat neamt in pana, acum sintem mateloti cu totii, cei care spalam puntea vaporului( si cu limba daca este nevoie si e capitanul beat) de cite ori se cere mereu, cind piratul capitan de vas vrea si este satul de whisky.
Nu este bine ca macar am inaintat si inca mult !!!
Sa fim fericiti , nu mai sintem condusi de o baba data dracului, ci de un capitan de vas un pirat adevatat caruia ii plac femeile, bautura si bogatiile fara numar, fara numar.La noi nu a fost, nu este si nu v-a fi doctrina politica, va fi doctrina bunului plac, al celui in ale carui miini a incaput volanul tarii, din ambitie, din gresala sau din vointa poporului impusa la alegeri libere. Poporul este suveran.
La noi in tara nu s-a facut politica, s-a pus mina pe putere si ne-a dat la toti cu ea in cap, pina ne-a prostit de tot. Si daca nici acum nu ne-vom trezi asa ne trebuie ca sintem lasi !!! Asa popor, asa conducator !!!
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
P.S.O singura bila alba dau la CODOI, ca a avut grija de mama ei, care la rev. avea peste 100 de ani(stiu, ca nu ea personal).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu