sâmbătă, 10 aprilie 2010

Un viitor sumbru !


Acum dupa atitea articole despre viata scurta si tumultoasa a lui Nicolae Labis, ar trebui sa scriu despre ceva mai vesel care, sa ne scoata din atmosfera sumbra a anilor stalinismului. Dar ma gindesc ca nu am nici un subiect, care sa ma si sa va binedispuna. Am in minte recentele art.reluate cu Magdalena, colega si prietena mea ucisa de securitate in 1971, art.despre campionul nostru national la sah, Partos Carol(1966-68), a stirnit cind le-am publicat prima data furia cui?(SECU), care prin vorbe otravite a vrut sa demoleze si acest adevar ca am avut un campion national, caruia i s-a interzis sa mai joace sah momindu-l cu un post de sef se sectie dar, care nu a putut renunta la sah si cind si-a reluat activitatera a fugit in strainatate in occident(Elvetia).
Daca vreau sa ma intorc la situatia politica din tara, parca vad un film horror si eu sint numai un spectator care abia asteapta sa se termine filmul, sa se aprinda lumina si sa plece scuipind in sin, spunind fereste-ne doamne de nebuni.
Sint asa de demoralizata de faptul ca, nu am iesit din cloaca asta mizerabila urit mirositoare care se chiama politica murdara, incit parca sint blocata, paralizata, incremenita in timp.
Nu stiu ce viitor v-a avea tara noastra caci, politicul influenteaza economicul, pentru o viata mai buna.Dar ceva imi spune ca nu v-a fi bine deloc. Degradarea societatii si din punct de vedere moral este un mare handicap.Atit mai vreau sa spun privitor la arestarea celor 3 crai de la rasarit. Mi-au facut impresia unor oameni fara vointa, numai preocupati de interesul lor. Ce mai niste cirpe de sters pe jos, fara demnitate, fara inteligenta, fara coloana vertebrala.
Capul sus pieptul inainte !!! papapa
Publicat de Odorica Ion

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu