miercuri, 2 februarie 2011

"chiorul" se teme de un ASASINAT ????

Posted By: Radu Cristian
To: Members in DEMISIA TRAIAN BASESCU !!!

"chiorul" se teme de un ASASINAT?

http://www.ziarulnational.com/stiri/La-zi/1296584928-Se-teme-B-sescu-de-un-asasinat-

Întâlnirea cu parlamentarii puterii s-a transformat într-o desfăşurare de forţe a SPP

Măsuri de securitate fără precedent în Parlamentul României. Deşi participa la o banală întâlnire cu pedeliştii săi de suflet, preşedintele Traian Băsescu a fost păzit de SPP-işti ca niciodată.

Desfăşurarea impresionantă de forţe i-a uimit şi pe aleşii democraţi, care au fost atent monitorizaţi de angajaţii SPP. Mai mult, accesul demnitarilor în sală s-a făcut doar după ce aceştia au primit acordul de la reprezentantul grupului parlamentar al PDL. Sală care a fost puricată pe toate părţile şi sigilată până spre seară, când participanţii la reuniune şi-au făcut apariţia. ­SPP-işti, instalaţi în Parlament în număr mare încă de la orele prânzului, nu i-au scăpat din ochi nici pe jurnalişti, aceştia având la dispoziţie doar un anumit perimetru în care puteau să se învârtă. Mai mult, imediat după venirea preşedintelui s-a dat drumul la aparatura care bruiază semnalul telefoanelor.

Parlamentul şi tomberoanele, puricate la fel de strict

Dacă SPP-ul se comportă aşa în Parlament (instituţie ultra păzită, în care este dificil să pătrunzi), e de la sine înţeles vigilenţa manifestată pe stradă de gărzile însărcinate cu paza preşedintelui. Vigilenţă surprinsă deja de “Naţional” care, în urmă cu trei zile, a detaliat noile metode de verificare a traseelor oficiale. Respectiv scotocirea fiecărui tufiş şi tomberon aflate de-a lungul drumului, dar nu de către jandarmi, ca până acum, ci de ditamai ofiţerii SPP. Cărora evident nu le plac noile îndatoriri înscrise în fişa postului, dar nici nu pot ignora hui­duielile şi protestele care au însoţit în ultima vreme ieşirile publice ale lui Traian Băsescu. La fel de posibil este şi ca atenţia deosebită manifestată de SPP-işti în puricarea la sânge, avant la lettre, a sălii în care urmau să se întâlnească Băsescu şi pedeliştii să fi fost şi urmarea excesului de zel manifestat de oficialii Camerei Deputaţilor, în frunte cu Roberta Anastase. Şi asta pentru a se înlătura din start posibilitatea apariţiei unor înregistrări indiscrete.

Bârfa de partid fentează vigilenţa SPP

Chiar şi lipsite de suportul tehnic, vocile democrate nu au fost însă reduse la tăcere. Veşnic la datorie, inerentele “surse” au dat repede pe goarnă ce s-a vorbit înăuntru. Aşa s-a aflat că Băsescu nu şi-a menajat foştii tovarăşi de partid, ba chiar le-a tras un perdaf pe cinste acuzându-i că au la rândul lor o problemă cu corupţia (nu numai pesediştii) şi poftindu-i să adopte, la congres, “criterii de integritate” imediat aplicabile. În context, fostul lider PD l-a poftit pe Dan Păsat – deputatul PDL care, după modelul Năstase, joacă alba-neagra cu dosarul său în Parlament – să facă “un bine ţării şi partidului” cerând singur să ajungă în faţa justiţiei. Nici greii partidului nu au scăpat, Traian Băsescu acuzându-i că s-au pus la adăpost şi nu ies la bătaie: “Stelele partidului stau şi ei în tranşee, dar stau în aşa fel încât să nu îi atingă glonţul şi trimit la înaintare infanteria, să încaseze pentru ei”. Morală corect recepţionată de Adriean Videanu care, la nici două ore de la încheierea întrevederii cu preşedintele, a şi apărut la televizor gata să ţină piept adversarilor puterii.

SIMONA BĂDULESCU/ ANA-MARIA LUDATŞER

http://www.ziarulnational.com/stiri/La-zi/1296584928-Se-teme-B-sescu-de-un-asasinat-
http://odorica.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu