luni, 28 februarie 2011

Horoscopul iubirii Pesti

Pesti
Horoscopul Iubirii: 28 februarie - 6 martie 2011

Horoscop Pesti
28 Februarie 2011 - 6 Martie 20
Gandurile si ideile pe care le-ati tinut ingropate in suflet pana acum vor iesi la suprafata. In aceasta saptamana veti incerca sa va regasiti si sa realizati ce va face fericite, implinite.

Relatiile cu cei din jur devin, in perioada urmatoare, foarte importante pentru dumneavoastra. Veti initia discutii, veti interactiona cu o multime de oameni si veti fi activa. Aveti grija totusi sa nu exagerati si sa ii sufocati pe cei dragi.

In privinta dragostei, saptamana se anunta una pasionala, insa cu cateva suisuri si coborasuri. Daca sunteti inca singure, este momentul sa va cautati pe cineva, insa incercati sa faceti alegerea corecta. Daca sunteti implicate intr-o relatie, acum puteti oficializa legatura cu persoana de langa dumneavoastra. In aceasta perioada sunteti mai sentimentala si constientizati cat de mult inseamna persoana de langa dumneavoastra.

Incercati pe cat posibil sa evitati conflictele cu iubitul si sa creati in viata de cuplu o atmosfera relaxanta si armonioasa care sa fie in concordanta cu starea dumneavoastra de suflet.

Citeste si Horoscopul Carierei pentru zodia Pesti de saptamana aceasta

Articole horoscop pe Garbo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu