sâmbătă, 12 februarie 2011

Zodia Pesti

Sint firi rafinate si sentimentale, blinde si emotionale. Nu le plac certurile sio nici discutiile prea directe. Daca cineva crede ca sensibilii Pesti se lasa dusi de val, insemna ca nu ii cunoaste absolut deloc.
In acesta fapturi aparent pasnice se ascunde un spirit razboinic:acest semn este al unui adevarat peste .... rapitor.
Deviza pestilor "Cred". Pe cei apropiati ii iarta si au mult spirit de sacrificiu. Caracter. Pestii se orienteaza rapid, inoata iute intr-o directie, pentru a intr-o clipa, simtind o primejdie, sa se intoarca brusc si sa dispara in alta directie. Orice turnura ar lua lucrurile, Pestii ies mereu in cistig. Ei pot face orice pentru a salva o situatie sau alta.Au intuitie si capacitatea  de a manevra sentimentele semenilor lor.Pestii gasesc limbaj comun cu oricine.Semnul lor distinctiv este un zimbet fermecator, de parca iradiaza  o iubire universala.Persoanele nascute in aceasta zodie nu-si pierd niciodata curajul. PENTRU DRAGOSTEA LOR sint gata sa lupte puina la ultima suflare. In iubire nu recunosc jumatatile de masura.
Femeia pesti simte minciuna inainte de a fi rostita. Femeia PESTI ISI INCEPE ZIUA PUNINDU-SI MASCA DE FEMEIE PUTERNICA SI FOARTE SIGURA PE EA.
Ea este inzestrata cu bune calitati actoricesti, cu abilitatea de a simti ce rol ar fi mai convenabil sa-l joace intr- situatie sau alta.Ea afla dintr-o privire dorintele unui barbat si stie ce-si  doreste partenerul ei in orice moment. Daca visurile ei coincid  cu ale celui ales pe ambii ii asteapta nu doar fermecatoare nopti de dragoste dar si e viata  minunata impreuna.
Barbatii din Pesti sint inzestrati cu mai multe calitati, decit defecte. Ei sint nascuti pentru a iubi, sint soti model si amanti perfecti.
Orice relatii de amor stabilite in graba vor aduce dezamagiri.
Semn :Apa, Planete  guvernatoare Neptun si Jupiter, calitati, amabilitate, implicare, intuitie.
Defecte, dualitate, Se intelege bine cu Capricornul, Taurul si Scorpionul.Pietre, perle, safir, Culoare, albastru, lila, argintiu.Plante frasin, brindusa, nu ma uita. Zi norocoasa, JOI. Simbol nodul, scoica. Metal Platina. Pestilor le plac: filozofia, rafinamentul, misterele, serile romantice, marea. Pestilor nu le plac, DESPARTIRILE, CONCURENTA, TRIVIALITATEA, SA FACA ALEGERI RAPIDE.
SPER CA  A FOST O DESCRIERE REUSITA A ZODIEI PESTILOR.
http://singurafelina.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu