marți, 22 martie 2011

Cine ne apara pe noi romanii de agresiuni?

Subiectul: Editorial
Autor: Mihai Ţuburlui-ND Neamţ
Dupa congresul UDMR in care prim-ministrul Romaniei Emil Boc si presedintii principalelor partide de opozitie, PSD si PNL luau pozitie de drepti la auzul imnului Ungariei, dupa provocarile politicienilor maghiari de rang inalt veniti de la Budapesta pentru a serba ziua ungurilor de pretutindeni fix in tara noastra, dupa teatrul de papusi cu chipul lui Avram Iancu spanzurat in piata publica undeva la Miercurea Ciuc de catre un cetatean roman de etnie maghiara ce traieste din banii mei pentru ca este bugetar si dupa lipsa de reactie a actualei guvernari politice romanesti la agresiunile verbale adresate romanilor de catre oficialitatile maghiare cu prilejul zilei de 15 martie, organizatia Noua Dreapta este tot mai hotarata sa infiinteze aripa politica care sa fie adevaratul pol nationalist al Romaniei, asta pentru ca ne-am saturat de falsi patrioti care chipurile apara valorile noastre nationale.
Noi romanii am fost foarte siderati de faptul ca, deocamdata unicul partid nationalist, fie el si de stanga asa cum se intituleaza PRM, a fost lipsit de vlaga in tot circul provocat de catre sovinii maghiari. Nicio reactie din partea acestora, semn ca ei nici nu exista si sunt doar niste pioni pe o tabla de sah a atragerii de voturi pentru un partid sau altul, adica un fel de UDMR mai mic, folosit doar in scop electoral. Asteptam ca presedintele PRM sa initieze un protest in strada (sic!), acolo unde este locul adevaratilor luptatori, sa iasa in public, sa manifesteze pentru apararea idolului ardelenilor si al tuturor romanilor Avram Iancu, dar nimic dintoate astea nu s-a intamplat! Probabil ca lingaii securisti si fosti comunisti s-au saturat de Vadim si cloaca sa infecta numita PRM care nu stiu pe cine mai poate prosti in tara asta si s-au mutat cu arme si bagaje in tabara interlopului Dan Diaconescu de la OTV, sa o caute pe Elodia.
Nu ma asteptam nicicand la o reactie din partea presedentiei Romaniei pentru ca rolul actualului conducator al statului, din punct de vedere constitutional stiu ca este unul simbolic, folosit doar in relatiile de buna prietenie cu celelalte tari. Intr-un fel este bine ce se intampla pe actuala scena politica a tarii. Observam lipsa de reactie a cartelurile interlope de tip mafiot PSD, PDL, PNL, UNPR si UDMR la problemele de politica interna si internationala la care Romania trebuie sa aiba un raspuns clar si obiectiv. Vedem cum acesti impostori politici procedeaza de ani de zile in proiectul lor diabolic de defaimare a Romaniei si ne-am saturat de ei ca de mere padurete.
Continuarea:
http://blog.nouadreapta.org/
http://odorica.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu