marți, 29 martie 2011

George Soros creaza o noua ordine economica

În urmă cu doar doi ani, miliardarul George Soros a declarat că vrea să reorganizeze întregul sistem economic global. Peste două săptămâni, Soros va începe să facă acest lucru, fără ca cineva să fi observat.
Jurnaliștii de la Wall Street Journal scriu despre faptul că un fond în care Soros a băgat peste 50 de milioane de dolari va organiza pe data de 8 aprilie o conferință internațională care își propune să formuleze “noi reguli internaționale”și să “reformeze sistemul monetar global”.
Evenimentul va aduna peste 200 de personalități din mediul academic, cel de afaceri și din aparatul guvernamental, în dorința de a repeta celebrul Bretton Woods din 1944, care a dus la crearea Fondului Monetar Internațional și a Băncii Mondiale.
Soros vrea un nou sistem “multilateral” în care America nu mai ocupă o poziție dominantă. Mai mult de două treimi din cei care vor vorbi la eveniment au legături directe cu Soros.
http://blog.nouadreapta.org/   (Blog nationalist si incorect politic)

Un comentariu:

  1. Great view I recently hit on your blog and have been reading along. I thought I would leave my incipient comment. I don’t know what todiscloseexcept that I have enjoyed reading. Correct blog. I will keep visiting this blog very each.

    cheap cialis

    RăspundețiȘtergere