joi, 31 martie 2011

Mai timpiti ca noi, moderatorii si prostii invitati la tv

Cel mai mult ma supara faptul ca vad ca toti idiotii, dau apa la moara  calailor tarii si spun ca inteleg ca este criza in toata lumea si toate tarile au redus salariile. Dar ce salarii si ce reducere !!!
In seara asta vorbeste Mihai Tanasescu despre macrostabilizare, despre situatia grea din Grecia, Irlanda, Portugalia. Dar ce salarii au ....Doamna Paul Voss zimbeste ca la fotograf, ca se vede ca altii sint loviti de criza mai rau ca noi. Este zina intelepciunii, cu motoreta ei de vorbe  fara inteles rostite ca la o serbare la o scoala ajutatoare.
Dintre toti papagalii parca Mircea Cosa(din arcul guvernamental) era cu picioarele pe pamint si a vorbit, ca totul  ce s-ar face, s-ar face pentru oameni.
In sa mai era cineva acolo un sachelet ambulat(sic!) care statea si el acolo la masa ca o coabe,  batos scos din cosciug acum 6 luni.Se discuta infantil ca la spitalul de copii debili mintali despre orice  numai despre  faptul ca  acesti nemernici, au furat totul si continua sa fure tot inclusiv  imprumuturile de la FMI, Banca Mondiala, U.E. etc. Si cel mai rau ma supara sefii din opozitie si ec. Ilie Serbanescu  care tipa intr-una ca sau dat prea multi bani si trebuiesc luati inapoi. Dar nu spun e nimic de furturile permanente de 7 ani de cind  este Basescu presedinte.
Parca sint alienati mintali cu totii. Oare in tara asta nu mai are nimeni mintea intreaga?
Am inteles ca intelectualii tarii  aproba crima impotriva poporului nostru ca si ei sint  abonati la ugerul  bugetului statului. Dar ceilalti? Ce fac? Romania nu mai are barbati?
Curajjjjjjjjjjjj !!!!!!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu