Amazon MP3 Clips

vineri, 4 martie 2011

Romania viitoare !

Clubul de la Bucuresti! Romania Incotro?

de Marius-Adrian Porojnicu
Practic, toate actiunile prezentului guvern, sunt sortite esecului, ceeace trebuie sa te duca cu gandul la esecul administratiei Constantinescu, fiind-desigur, orchestrate din acelasi loc ! Mesajul este subliminal si-ti e inoculat zilnic, in doza parca dinainte prescrisa, cititorule ! Daca atunci a fost compromisa o eventuala alternativa taranista la putere, acum traim perioada compromiterii unei alternative cu nuante liberale, la carma Romaniei ! Paradoxal : tu, cititorule, tu care ai strigat “jos comunismul“, de abia astepti sa autorizezi reinstalarea ideologiei comuniste ! Tot ce-ti va ramane in minte din administratia Basescu, este ideea imputinarii parlamentarilor !
Sigur ca indepartarea actualei puteri-fara indoiala extrem de corupta si nociva-ar putea fi usor infaptuita, dar asta ar insemna ca tu cititorule, alaturi cu cei ca tine, o sa optati pentru o varianta liberala, fiindu-ti inca destul de confuza in minte ideea ca o aripa liberala a participat la crearea calvarului prin care treci acum ! Acum ca ti-am zis, o sa poti observa cum este impins in fata un grup al carui domeniu de definitie este indubitabil cantonat in tabara liberala a fostei aliante “DA”din actualul PDL ; ca vrea sau nu, administratia Basescu va autoriza acest grup cat de curand, pentru a mai ramane agatata de putere ! Adevarate tragedii o sa se petreaca in respectiva perioada, in al carei final Romania isi va mazili conducatorul ! Romania se va intoarce astfel, de unde a plecat si tot printr-o crima : s-a inoculat demult ideea uciderii lui Basescu, ca mod de rezolvare a necazurilor tarii .
Am enuntat aici, varianta unui scenariu ce-si are radacinile in acel decembrie pe care nu o sa-l uitam curand ; pentru ca tot veni vorba, uite, ii transmit domnului Ion Iliescu un “la multi ani” ! Sigur ca sunt convins ca, la momentul potrivit, comunistii o sa-l indeparteze si pe Gioana si pe Bombonel , ca nu cumva sa-si compromita venirea la putere ! Sigur ca acest scenariu  se va potrivi ca o manuse Romaniei, in viitorul apropiat, daca nu cumva americanii o sa se gandeasca sa….schimbe regia : ar avea cateva parghii sa o faca ! Desigur, ar mai trebui ca si Basescu sa priceapa ca nu-i decat o victima sigura, ( daca continua ca pana acum ) nicidecum mare scula, cum se crede el acum……
(va urma)
Marius-Adrian Porojnicu
http://stareanatiunii.com/
http://singurafelina.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu