joi, 17 martie 2011

Sa fim mereu in garda !!!!!


Oare la ce se gandeste vulturul?
Sa nu ne miram de nimic. Daca analizam din urma,  istoria acestui popor al nostru bun si blind si al acestui teritoriu, bogat, favorizat de Dumnezeu veti intelege de ce  popoarele migratoare  si cei din vecinatate au pus ochii pe acest teritoriu si s-au asezat cit mai linga noi, chiar peste noi, fiind pina la urma incorporati in populatia  primitare si toleranta a neamului nostru. Asta nu a fost un fapt pozitiv, ci unul negativ. A dat curaj tuturor celor cu gind de a ne supune  si a  merge mai departe tocmai ca au vazut ca noi aici in teritoriul acesta sintem muncitori, blinzi si linistiti.  Dar ei cu apucaturile lor de vulturi hulpavi, nu s-au multumit doar cu  ingaduinta din partea gazdelor, au vrut mai mult, au vrut totul, sa ne transforme in sclavii lor, considerindu-ne mai slabi la minte si deci numai buni de tilharit. Am am citit ca eram socotiti mai prosti decit vitele. Asta a  insemnat de-a lungul timpului, incercarea si obtinerea  supunerii  noastre, totala sau partiala.Dar sufletul neamului nostru tinjind dupa libertatea  luata cu forta, au facut incercari necontenite pentru a ne  recapata libertatea totala si scoaterea de sub jugul strain  mai ale in timpul  impriului austro-ungar. Stiti vorba aceea care acum nu se mai spune,  dar este mai adevarata ca oricind, acunci cind ti se impunea ceva cu care nu erai de acord; "Dar ce eu sint supus austriac?" Noi am fost fortati sa fin  supusii tuturor, ale  U.E., F.M.I. etc.
De aceea  armata romana, soldatii nostrii au luptat cu mai multa ardoare si spirit de sacrificiu pentru eliberarea Ardealului si atunci cind  lucrurile  pareau scapate de sub control. Cele mai frimoase cintece de lupta ale Armatei Romane, cintece de front, s-au facut pentru eliberarea Ardealului, care acum este pe mina un or conducatori ai tarii noastre, niste nevolnici care, numai pentru mentinerea la putere, ne-au vindut deocamdata in vorbe , urmind si in scris cu consecinte imprevizibile pentru Ardeal, pentru care nu au dat nici  macar, un strop de sudoare.
Trebuie sa stim un lucru ca la urmatoarele alegeri(daca nu v-a fi prea tirziu) trebuie sa pregatim populatia si impotriva tradatorilor de tara si neam. Ei sa nu mai fie  alesi niciodata si mai mult, sa fie analizata distrugerea neamuloui nostru de ei si de latraii lor robotizati si cu creerele spalate. Si bineinteles dupa  caderea lor de la putere, sa fie bagati la puscarie si sa le fie confiscate averile(asta daca mai putem sa le punem sare pe coada).
Vazind pina unde se intinde caracatita mafiei tradatoare a Romaniei, trebuie sa avem in vedere si acest lucru si intarirea curentului nationalist in sufletele romanilor mai ales a tineretului. Caci a fii europeni si a  dezlega baierile tarii si ale poporului nostru, este mult prea devreme,( ati vazut cit au profitat si tiganii), si asta serveste numai tradatorilor tarii, pentru a pune Romania pe tava tuturor neghiobilor si a transforma  poporul roman intr-un popor de sclavi. Aceasta o vedeti singuri zi de zi,  in viata noastra si in politica  vinzatorilor de tara care ne conduc.
Atit pentru azi. Curaj!!! Toul depinde numai de noi. Ginditi-va ca in anii 1940 tara noastra era intr-o situatie mult mai grea,si totusi am reusit. Sa nu ducem  alergerile de la vot, pe  cimpul de lupta. Sint alaturi de voi!!!
Aveti incredere in mine !!!. Capul sus, pieptul inainte !!! papapa 
http://singurafelina.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu