vineri, 19 august 2016

Mania poporului

 

 Mania poporului incontrolabila... Nu intindeti coarda pana se va rupe...

Revolutia franceza – motiv de bucurie? „Vom spanzura ultimul rege cu matele ultimului preot”

Posted in REVOLUTIA FRANCEZA by saccsiv on iulie 14, 2013
The execution of Louis XVI, the executioner displays the severed head of the king.

   Se bate moneda mereu de nestiutori sau nu, pe faptul ca, sa stam linistiti ca in toate tarile inclusiv cele mai dezvoltate din lume exista coruptie. Nu numai la noi. Dar nu se vrea a intelege ca in timp ce acele tari s-au dezvoltat in sute de ani si de aceea acolo viata este la un nivel de neimaginat pentru noi, in timp ce Romania a fost data cu buna stiinta pe mana unor infractori si tradatori de tara, care au jefuit tara din perioada post comunista a  democratiei din fasa, care pentru a ne prosti ne-a bagat pe gat pe langa  nemernicii fara nici un patriotism de fatada macar, chiar vanzatori de tara si tot felul de  reguli menite pentru a ne trage in jos mai mult decat eram si de cat erau pregatiti criminalii lumii sa accepte. Adica sa aiba tiganii drepturi mai mari ca ale romanilor, sa se incurce numele dandu-le  numele de rromi confundandu-se cu romanii, si astfel sa fim dispretuiti si alungati de toti,
Nici o tara din lume nu spune la tigani altfel decat tigani dar, care ne obliga pe noi prin alesii nostrii ingenunchiati in fata si spatele tiganilor, sa fim pedepsiti daca ii jignim numindu-i "tigani".
Mi se pare ca in mod voit se face acest experiment de 26 de ani si care trebuie sa continue, pentru a se vedea cat poate fi de injosit romanul, pana unde se poate merge. Eu cred ca acest experiment periculos care se face pe spatele romanilor li se va intoarce cat de curand cu varf si indesat, celor care au pus la  cale acest plan diabolic. Romanii sunt rabdatori dar pana cand? In  privinta ungurilor vechii huni sa ne aducem aminte ca Zidul chinezesc a fost construit chiar impotriva hunilor in principal, care  au fost considerati cei mai periculosi de catre chinezi, dintre popoarele migratoare.
Nu vreau sa trec peste acest subiect Zidul chinezesc, fara sa va reamintesc ca acolo au muncit  in primul rand cei pedepsiti, in caz ca mureau ei le luau locul toti ceilalti membrii ai familiilor lor, pe rand.
Inca o nedreptate dar, fara sacrificii umane nu se putea continua pana acum, cand am vazut la cucerirea cosmosului ca, singura constructie de pe Tera care se vede din spatiu este Zidul chinezesc. Dar dupa urma noastra ce ramane peste milenii ?
Nimic notabil decat un popor paupertizat pana la animalitate morala si fizica ?
Nu este timpul trecut pentru a schimba aceasta situatie jignitoare la adresa romanilor, timpul este CHIAR ACUM BINE VENIT.
NE VOM RIDICA NOI LA INALTIMEA INAINTASILOR NOSTRII? TIMPUL SCURT RAMAS,  NE-O VA ARATA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu