joi, 25 august 2016

Pregatiri

Mai întâi Germania, dar acum şi Cehia!? Autorităţile cehe şi-ar fi avertizat cetăţenii “să se pregătească pentru ce-i mai rău”! Preşedintele Cehiei a cerut ca populaţia să aibă voie să poarte arme!

-5,167 vizualizari- | Miercuri, 24 Aug 2016 | 22:54 | 4 Comments | Categorie:Conspiratii si Societati secrete, Noutati
cehia stocuriSpuneam zilele trecute (Un ziar din Germania aruncă bomba: guvernul lui Merkel le recomandă cetăţenilor să-şi facă aprovizionare cu alimente şi apă pentru 10 zile şi să se pregătească în caz de război! Ce li se va întâmpla nemţilor?), cum guvernul german îşi încurajează cetățenii săi să înceapă stocarea produselor alimentare și să se pregătească în caz de război. Populația este sfătuită să dețină o rezervă personală de produsele alimentare pentru 10 zile; de asemenea, populația ar trebui să fie încurajată prin mijloace adecvate să aibă la dispoziţie doi litri de apă pe persoană pe zi, pentru o perioadă de cinci zile.
Spuneam atunci că o strategie de apărare civilă nu înseamnă neapărat pregătiri de război, dacă ar fi făcută pe vremuri de pace. Dar, în contextul anului 2016, când sunt atâtea atacuri teroriste în Europa (inclusiv pe teritoriul Germaniei), când sunt atâtea tensiuni cu Rusia, când sunt probleme conflictuale în Orientul Apropiat şi Mijlociu (Siria, Iraq), când Turcia se îndreaptă spre islamizare şi dictatură… o asemenea strategie de apărare civilă nu poate decât să te pună pe gânduri.
Ei bine, acum, conform unor informaţii publicate pe site-ul infowars.com, guvernul ceh şi-ar fi îndemnat cetăţenii “să se pregătească pentru ce-i mai rău”. Interesant e faptul că Germania şi Cehia sunt ţări vecine. Dar, mass-media cehă (vedeţi articolul de pe site-ul zahranicni.ihned.cz), spune că rezervele alimentare ale Cehiei sunt limitate şi ţara ar fi incapabilă să facă faţă cererii, în caz de criză naţională. Însă, autorităţile de la Praga recomandă cetăţenilor săi să-şi facă un stoc de siguranţă.
Conform lui Israeli Live News, staţiile de televiziune şi de radio din Cehia îi avertizează pe cetăţeni “să se pregătească pentru ce-i mai rău”, ceea ce înseamnă că ar putea fi vorba de un atac terorist sau un atac nuclear. Proprietarul canalului de YouTube Israeli Live News este Steven Ben-DeNoon, care locuieşte în prezent în Republica Cehă.
E greu de verificat cât de corectă este această informaţie (poate ne ajută vreun român din Cehia), dar la începutul lunii august 2016, preşedintele ceh Milos Zeman a cerut schimbarea legii, pentru ca fiecare cetăţean să poată deţină arme, pentru a se apăra împotriva jihadiştilor islamişti (vedeţi ştirea de pe radio.cz de pe 1 august 2016).
Dacă ştirea cu avertismentul dat de guvernul ceh propriilor cetăţeni este una reală (şi nu falsă), atunci ar trebui cu adevărat să ne îngrijoreze…
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu