joi, 11 august 2016

Viitorul omenirii


 Viitorul omenirii se framanta acum....


لا تخشـى أن تصنـف إرهـابيآ وقـد سبقـك لهذا الشـرف قادة الجهاد وعلماء الأمة الصادقين في السجون وقد ابتلي الأنبياء والرسل من قبلك بالعدواة
من يعش في خوف من الناس لن يكون حراً أبداً ولن يرتاح
#تصميمي_بفضل_الله
Stirea cu impact mondial cum ca Romania furnizeaza arme teroristilor, este de tot rasul CHIAR DE LA PRIMELE IMAGINI PREZENTATE LA TELEVIZIUNEA NOASTRA.
Nici pentru incepatori in ale documentarelor contrafacute, nu era credibil.
Nu cred ca cei angajati sa urmareasca actiunile teroristilor nu au vazut cate arme capturate dupa invingerea dusmanilor in lupte. Tone sunt (inclusiv cele primite prin contracte)si nu trebuiau sa apeleze la aceasta excrocherie stirista pentru a dovedi cat sunt de impotenti in gandire.
Nu mai stiu dusmanii Romaniei ce sa mai scorneasca pentru a ne denigra si ce este mai grav este ca, se face pe 2 lei cu romani si chiar cu presa care trebuie sa fie gardianul vigilent la astfel de stiri contrafacute, menite a fi ingurgitate numai de cei mai slabi la minte.
In orice caz nu se mai stie ce sa se faca  pentru a anunta coborarea pe topoganul  invingatorilor  a asazisilor teroristi care isi apara numai ce le apartine de mii de ani si care nu au fost aparate de fostii dictatori si care acum sunt in bataia vantului. Acolo sunt marile puteri hraparete ducand un razboi pentru acapararea bogatiilor si implicit influentelor.
Orice s-ar spune despre teroristi cum ca sunt analfabeti, urati, impotenti si rai, un lucru este sigur, au sange in instalatie, au vana, iin comparatie cu americanii care sunt pusi sa lupte pentru instaurarea democratiei lor iluzorii cu capul spart.
Ce sa mai zicem de europeni ?
Liderii UE niste adevarate piftii fara usturoi, sunt manate numai de gandul de a nu pierde influenta asupra tarilor luate cu japca, prin promisiuni mincinoase, cu tot cu bogatii si cu cetatenii  lor profesionisti, in perioada de varsta activa. ei oferindu-ne in schimb ingrijirea batranilor imputiti de tineri de trai bun.
Eu cred ca aceasta situatie de acum dar, poate gandita de capete mai incinse facand planuri de viitor, imagineaza o lume si mai ales o Europa in schimbare, pentru a implementa cetateni din Orientul mijlociu pentru a se mai schimba sangele devenit braga din cauza inactivitatii mintale si sexuale.
Poate va fi mai bine pentru viitor cu ACEST SANGE NOU, avut in vedere si pentru schimbarea aspectului fizic conform zicalei:"parul bun, paraseste capul prost". Spun asta ca barbatii din Orientul Mijlociu au par bogat si inelat si rar daca vezi unul cu un inceput de chelie. Din aceasta incrucisare vor avea de pierdut numai coafezele si viitoarea generatie de barbati europeni, nu si-ar mai cheltui banii pe implanturi de par si pentru asta vor multumi inaintasilor de sange in linie dreapta.
Eu cred ca peste gandirea noastra stramta s-a avut in vedere viitorul omenirii si pentru ca  marile puteri sunt mici acum, care nu se ridica la provocarile politice si financiare de acum, conduse de imbecili si, este momentul potrivit pentru a da un nou impuls  europenilor, schimbarii sangelui statut transformat in braga si mai ales piftiilor fara usturoi auto-pusi, sa dea  indrumari intre cateva flatulatii bine tintite pentru a ne ameti, asa cum s-a vazut pana acum.
Si sa nu mai credem toate prostiile ingurgitate numai de cei slabi la minte.
Sa dovedim ca nu suntem ceea ce cred altii si ca nu gandim mai mult de pana la varful nasului.
Mie tot acest cadru fictiv, imi pare ca este cusut cu ata alba la nivel mondial de minti diabolice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu