marți, 27 septembrie 2016

Aceiasi limba

Aceiasi limba, dar creiere diferite


Societatea romaneasca in colaps.
Ma cuprinde o revolta interioara greu de stapanit, cand vad cum societatea romaneasca se  duce de-a-dura in prapastie si cum noi, vedem cum in mod triunfalist moderatorii si nu numai de la tv. ii ridica in slavi pe groparii natiei. Cum se adreseaza ei unor rapandule de ambele sexe cu, cuvinte marete si cum ii tamaiaza cu apelative de ministru, excelenta, etc. pe unele,  glume ale naturii din punct de vedere intelectual carora, nu asi avea tendinta nici sa le asigur  posturi de prim ingrijitor la aerisirea cainilor maidanezi sub coada, in zilele toride de vara fierbinte.
Cum sa ajungem noi din urma tarile civilizate cu aceste lepadaturi carora le este alimentat narcisismul primitiv?
Ni se spune  mereu in mod subversiv ca si in alte tari sunt lichele  chiar si la asazisele organe ale  UE!
Dar ei au o economie asezata, betonata in sute de ani si coruptia nu musca asa de profund ca la noi, asta dovedindu-se prin salariile mici, pensiile infime si asta realizandu-se tocmai atunci, cand trebuia sa ne luam zborul dar, tradatorii taindu-ne aripile fara mila.
Ispravile lor sunt de cosmar.
Timpul nu este acelasi pentru toti si in toate locurile, unele sunt dilatate.
Noi suntem tinuti in lant, de niste stereotipuri murate, venite din grote.
Ungurii  urmasii hunilor, prin incorporarea lor in Imperiul habzburgic  au primit parfum de noblete, cu care ne dau mereu peste nas ca noi, am ramas niste tarani sadea, fara putinta de a fi inaintati in gan dire, ne multumim cu putin si cu titlul de sluga. Nici tiganii nu mai accepta aceasta conditie sociala de subaltern la infinit.
Vedeti la noi cum tiganii au fost scapati din mana si acum sunt de neoprit  cu firea lor violenta si necivilizata?
Nu vreau sa fiu eu piaza rea dar, in sufletul meu stiu precis ca, in conditiile normale nu avem cum sa ne schimbam soarta, doar printr-o conjunctura favorabila bazata pe violenta  cu obiectivul schimbarii societatii, prin vointa tuturor fortelor dinauntrul tarii si din afara ei. Dar pana ne vom hotara sa luam taurul de coarne mai este si imi este teama sa nu pierdem trenul atunci cand va incetini si nu vor reusi sa ne aruncam din mers.
Dvs. ce credeti ? Vom reusi in momentul propice sa ne aruncam in tren cu finalitatea reusitei la  ajungerea in statia dorita ?
Scoaterea tuturor nulitatilor precum paduchele in frunte, este facuta cu buna stiinta si cu viziunea pentru viitor a ingenuncherii tarii si romanilor. Daca nu ne vom deroba de lingusirea la picioarele acestor juma'de creier care nu inteleg ca sunt pusi de momeala, pentru tradarea tarii, nu vom reusi sa scoatem caruta tarii impotmolita  cu tot cu osii in noroiul schimbarilor din viitorul apropiat.
Nu am siguranta ca tinerii nationalisti vor intelege la timpul oportun ca, sunt chemati de istorie, sa dea masura  patriotismului. Se lucreaza la tradarea sigura, fara emotii si fara principii.
Dar poate nu voi mai fi atunci cand se va framanta painea neagra din faina cu  rumegus, care se macina acum.
Lupta va fi grea si lunga, numai cine este mai rezistent si mai inteligent va reusi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu