duminică, 11 septembrie 2016

Atentie marita !


Atentie marita, dusmanul spioneaza...

Zilnic aud ca tehnocratii nostrii pretiosi au scornit, prin chinurile facerii noi biruri. Eu ma gandesc la protejarea sanatatii lor min ale si fizice si propun  lectia belgiana
Ei s-au lipsit 589 de zile de serviciile guvernului si cand au facut bilantul au ajuns la concluzia ca, le-a fost cel mai bine ca in toata istoria lor, fiind si cea mai economicoasa perioada.
Belgia deține recordul mondial la capitolul "țară democrată fără guvern", după ce în 2010-2011 a rezistat 589 de zile fără un Executiv. Blocajul politic a survenit din pricina neînțelegerii dintre vorbitorii de limbă olandeză (Flamanzii) și vorbitorii de limbă franceză (Walloons).

Vacile sunt la fel de daunatoare mediului inconjurator precum automobilele personale.
Cercetatorii britanici au descoperit ca o turma de ovine produce mai multe gaze toxice intr-un an, decat un automobil care a parcurs 3.000 de mile, informeaza DailyMail

Dr.Andy Thorpe, de la Universitatea Portsmouth, a afirmat ca 200 de vaci emit anual o cantitate de metan echivalenta cu dioxidul de carbon degajat de o masina care a consumat 21.400 de litri de benzina.

Specialistul a adaugat ca emisiile de CO2 au crescut cu 31% in ultimii 250 de ani, in timp ce degajarile de metan in atmosfera au crescut cu 149%, in aceeasi perioada.

Metanul emanat in atmosfera este mult mai daunator pentru mediul inconjurator decat dioxidul de carbon, accelerand mai tare procesul de incalzire golbala. Studiile arata ca intre 55 si 70% din cantitatea de metan degajata in aer este produsa de factori umani, restul procentelor de gaze fiind produse de animale.

Pentru reducerea gazelor produse de animale, autoritatile din cateva tari au inceput sa vaccineze animalele si sa le ofere alt tip de hrana.Daca tehnocratii nostri vor sa economisesca energia de la singurul neuron in functiune, mai bine daca nu mai vor sa faca rau si se obosesc prea mult in  aceasta activitate pot taia din biruri mai bine deocamdata sau sa nu mai faca nimic, sa-si menajeze ochisorii sasii si pericolul de a pierde functiile singurului neuron.
Dar  prostia este peste tot in  lume la putere acolo, unde li se permite sa-si desfasoare activitatea mintal infractionala, mascata in dorinta de a face binele public:" vor sa ne faca bine cu forta".
Acum cativa ani s-a spus in urma cercetarilor  unor persoane mintoaser ca, de "efectul de sera" de pe tera  se fac vinovate vacile de pe islaz, pentru ca ele....flatulatii fara numar....
Asa ca sa nu ne miram ca si la noi pe romanii nostrii ii mai paste inca un nou bir, pe flatulatii noaptea  cand nu detin controlul in totalitate.
Asa ca trebuie sa se fereasca  si ce  colegul de pat, care  spioneaza  pentru ca guvernul tehnocrat sa-si revigoreze finantele. Sa saboram aceasta activitate demna de 1M6 si cand nu suntem, siguri de noi, sa dormim singuri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu