Amazon MP3 Clips

marți, 27 septembrie 2016

Fara titlu....Foto: Justitia  Romana.

Am fost nevoita sa expun publicului din Marea Britanie Plangerea mea PENALA IMPOTRIVA POLITIEI PLOIESTI.
Pentru faptul ca in 14 ani nu am primit  nici un raspuns plauzibil ci, doar ca  dosarele sunt inchise. Am ramas prizoniera intr-o pestera, fara nimic in casa sau de imbracaminte, furata si de ventilele de sub apart.(stau la parter),injurii SI AMENINTARI DE TOATE FELURILE permanente,
Pentru a fi luata in serios am cerut si o despagubire mare in  lire sterline, suma care nu compenseaza ruinarea sanatatii mele si spolierea muncii mele si a inaintasilor mei, inclusiv aruncarea drapelului Romaniei la groapa de gunoi.
Mentionez ca nu m-am sfatuit cu nimeni, nu astept nimic de la nimeni ci, fiind calita merg inainte pana la explicarea incurajarii sub toate formele a canaliilor securisto-comuniste, a tiganilor, infractorilor de toate tipurile, hoti din apartamente, prostituate tinere, batrane si masculine,infractorilor si infractoarelor din Primaria PLOIESTI. NU MAI AM CE PIERDE SI NICIODATA NU M-AM GANDIT LA UN CASTIG NEMERITAT. VREAU DESPAGUBIRI, LA CARE DACA ASI RENUNTA S-AR TRECE  CU VEDEREA, DAR CARE TOTUSI SUNT INSUFICIENTE FATA DE DEZASTRUL FACUT ASUPRA MEA, CARE A VRUT SA MA NAUCEASCA, DAR M-A INTARIT.
Nu este vorba de nedreptati minore ci, de faptele cele mai grave asmutite asupra unei persoane pasnice si in imposibilitatea de a se apara.
Repet, m-am adresat societatii civile din Marea Britanie pentru ca, ma cunoaste mai bine si merg pana la capat, indiferent cum va veni acel capat (poate cu o lumanare). NU SUNT RECLAMAGIOAICA SI NICI PROCESOMANA DAR, FARA VOIA MEA SUNT TARATA IN ACEASTA ACTIUNE, PE CARE SI EU O DISPRETUIAM PANA SA FIU IMPLICATA.
AM VRUT SA STITI INAINTE DE A CITI INTAMPLATOR IN PRESA DIN ALBION.
DAR ACEASTA SE VA INTAMPLA DUPA CE VOI PRIMI REZULTATUL DE LA JUDECAREA PROCESULUI PENAL DE AICI, DUPA PLANGEREA PENALA CATRE PROCURORUL GENERAL AL ROMANIEI, CARE A TRIMIS  PLAGEREA MEA LA PLOIESTI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu