miercuri, 21 septembrie 2016

Justitie ad-hocAcum un an si jumatate am primit un videoclip de la un chinez. Eu initial am crezut ca este ceva  comic pentru a ma inveseli. Dar ce credeti ? Intr-o padure din China  era un grup de barbati. In fata mergeau 4-5 persoane, urmau doua persoane cu doua blanuri de ursi panda desfasurate si coloana o incheia doi barbati inarmati.
In scurt timp coloana a stationat, unul dntre cei din fata  a citit ceva dintr-o hartie in  juma' de minut. Cei doi barbati au lasat jos blanurile, au ingenunchiat si ceilalti doi barbati inarmati au inaintat si i-au impuscat in ceafa, pe amandoi chinezii care duceau blanurile de urs panda destul de mari.
Stiu ca in China capturarea sau omorarea  ursilor panda se pedepseste cu moartea dar, nici asa un proces ad-hoc intr-o juma' de minut nu mi-am inchipuit.
In China am inteles ca mai sunt doar 1000 de ursi pentru ca se imperecheaza greu si puii sunt mici cat buricul degetului si nu toti ajung la maturitate.
Stim ce s-a intamplat cu ursul panda oferit cu imprumut de chinezi la o gradina zoologica din AMERICA PERNTRU A SE IMPERECHEA CU URSOAICA LOR, LUCRU CARE NU S-A INTAMP,LAT NICIODATA PANA LA SFARSITUL VIETII URSOAICEI SI NICI CU ALTE URSOAICE ADUSE DIN INTREAGA LUME.
URSUL A MURIT DE BATRANETE DUPA ZECI DE ANI.
De cate ori vad la tv.  tergiversarea  finalitatii cu pedepsirea  infractorilor care au devalizat tara si au stopat in mod crud  viitorul unor generatii, care prin tot felul de tertipuri si malversatiuni criminale, isi petrec viata in concedii, cheltuind imens pentru un om de rand, chiar prima doamna din  Plescoi care se distreaza  invocand linistea in varf de munte, printre oieri.  Chiar am vazut-o cu un ciobanas adolescent cu care s-a fotografiat neobservand ca aceluia, i-a iesit in evidenta putulica. VEDETI CE  INSTICTE PRIMARE INCONTROLABILE, MAI POATE  STARNI DEVORATOAREA DE  LUPI DE MARE SI MILIARDE  CARE S-AU TOPIT IN NEANT, ACTUALMENTE ORTODOXA PRACTICANTA. PERVERSITATEA ESTE PANA LA CER.
De ce sa nu facem economie de timp si de bani, procedand ca  acei chinezi care, au rezolvat o problema de justitie, conform legii intr-o juma' de minut. :)))
Fara  arest la domiciliu, fara control judiciar, fara interdictia de a parasi tara sau "da", boala lunga moarte sigura. Dar poate  se va ajunge la stavilirea infractorilor mafioti si criminali si se va ajunge la pedeapsa cu moartea si nu vom mai asista la acest balet  sinistru cu drepturile omului, dar fara drepturile celor care sunt distrusi prin saracie, boli si incapacitate de a lua decizii.
De ce sa fim furati pentru generatii intregi si dispretuiti si chiar executorii nostrii, devenidu-ne profesori in ascunderea  adevarului vopsit si prostirea noastra in fata.
PS Diva din Plescoi a reusit la Fac.de Teologie din Cluj. Am avut acum zeci de ani o colega cu apucaturi deocheate, care pana la urma s-a pocait. A avut un dram de constiinta.
Poate sa se auto-flageleze daca vrea acest Gigi 2, dar sa ne dea cele 4 miliarde de euro fituiti pe nu stiu unde caci, aceasta hotie cu curvasarie, nu-i va fi iertata nici de Dumnezeu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu