sâmbătă, 24 septembrie 2016

Nesimtire crasa


Carmen Iohannis impotriva scolii acasa.

"Este mult mai bine să fie copilul într-o școală, într-o comunitate. Este în beneficiul lui și al familiei și nu se compară. Nu suntem ființe izolate, suntem ființe sociale, trebuie să fim cât mai mulți împreună pentru că așa ne simțim bine", a spus Carmen Iohannis, duminică, întrebată ce părere are despre ''home school''.

Nesimtirea la fam.prezidentiala nu are limite.
Devoratoarea de buget, consoarta  Presedintelui a pierdut legatura cu pamantul.
Cum este ea, autointitulata  far calauzitor in domeniul invatamantului ea, care  pentru o jumatate de norma, nici aceea facuta in intregime, mai mult fiind plecata in velegiaturi fara nici o noima alaturi de  Boss, cu rezultate insignifiate nevazute nici cu microscopul, ea care face gauri in buget cu totala nesimtire, sa-si exprime gandirea de tarancuta, vrand sa fie luata in considerateie ca o somitate?
Parca ar preda  ultimele cercetari de la NASA SI ESTE  URGENTA deplasarea la Sibiu, asa  se comporta fara nici un pic de mila fata de bugetul prezidential sfasiat si gaurit de doi impostori care,  isi ofera aceasta oportunitate fara a da socoteala si mai ales, de niste nimeni cu  rezultate nule.
Mie mi-ar fi rusine sa mai scot  capul de sub masa dupa aceasta atitudine,  dar sa mai  exprim nu pareri ci, certirudini  despre o noua  schimbare in domeniul  invatamantului, anghilozat  de sute de ani.
Eu cred ca este foarte bine venita aceasta initiativa la noi in tara, pentru ca ma pun pe mine pe tapet, unde asi fi ajuns eu care, nu mi-au placut niciodata stiintele exacte daca, era internet pe vremea mea si puteam sa profit de aceste oportunitati de acum. Este foarte bine pentru parintii cu posibilitati materiale si calculatoare care, pot incepe  o alta actiune bazata de o alta gandire.
Vedem ca acest cuplu, pe care noi il credeam mai avansat in gandire noua si speram sa ne traga de urechi in sus, sunt cei mai inapoiati provinciali, mai in urma in gandire  fata de cei pusi sa ii voteze in necunostinta de cauza. Sa  respingem aceasta  gandire invechita  care se interpune in actualitatea invatamantului cu juma' de norma, cu lipsuri si de acolo de la Sibiu.
La Sibiu nu este o viziune de viitor, nici pentru el sau pentru ea si sa nu-mi aduc aminte ca sunt niste infractori de drept comun care, si-au insusit case profitand ca mama, a fost femeie de serviciu in casa unor proprietari si a sustras actele de proprietate ale casei. Nu mai este suficienta aceasta  hotie, mai vrea sa ne fure si gandirea, prin limitare la mintea ei, obisnuita sa  faca jaf  fara a darui nimic in schimb, imediat inainte de a trage apa:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu