vineri, 16 septembrie 2016

Omul Dracului


 Foto: Henrik al VIII-lea al Angliei  (1491-1547).

Omul Dracului asa se zice despre cei care sunt muti. Stiti zicala: "mutu f...pamantul".
Asa este Blandul Ben al nostru, care dandu-si arama pe fata a dovedit ca fata lui bonoma  si zambitoare, ascunde un suflet negru.
In loc sa fie onorat  semnand decretul prin care dovedea ca Avram Iancu este MARTIR SI EROU NATIONAL,  era pretuit nu numai in fapt,  aceasta piatra de borna a neamului nostru, el ce a facut ? Fara sa-si puna mana dreapta in ghips nu a vrut sa semneze decretul, sa dovedeasca ca este reprezentantul institutiei Prezidentiale ci, ca este un marunt ghebos provincial, cemai un taranoi cu ifose  ajuns sus pe banii nostrii pe care ii cheltuieste  cu sarg, pentru fala unui zero barat.
Daca avem un pic de  viziune si ne putem astepta la acest Malai Mare care calca fara nici o  strabatere in inima istoriei noastre, intelegem ca trebuie cat mai repede sa ne debarasam de el fara regrete si "stuchind" in san.
Nesemnarea acordarii titlului de MARTIR SI EROU NATIONAL a lui Avram Iancu, este oglinda sparta a sufletului acestui strain de neamul nostru, care este asa de indarjit in prostia lui si aprecierii de sine, incat nu poate macar sa joace teatru, daca nu simte in suflet nici o consideratie pentru cel pe care noi romanii il consideram unul dintre cei mai mari patrioti nationalisti ai tarii, sa joace teatru dar este atat de lenes incat pentru el este obositor, mai bine sa  arate adevarata fata hada. Acest Neica Nimeni, unde nu ajunge nu recunoaste, ca pisica unde nu ajunge zice ca "pute".
Chiar daca semnatura conducea la pierderea sangelui, trebuia sa semneze si cu mana in ghips si apoi facea transfuzie cu sange din grupa gresita :)))
Important este ca, de la venirea pe  scaunul de Presedinte si-a dat arama pe fata in mod galopant prin dispretul  fata de  cei pe care ii considera marunti, care il inconjoara dar si fata de  cheltuirea cu nesat ca un obisnuit al aristocratiei cu sange albastru, unsul lui Dumnezeu si caruia tot ce este dorit de el i se cuvine. Un taranoi incurabil!!!!
Si slugarnicii ii indeplinesc toate nazurile, precum cei din  functia cea mai ingrata(murdara) detinuta ca fiind pe primul loc in ierarhia aristocratica engleza din aceea vreme, de catre cel care ducea oala de noapte(tucalul)a  regelui Henric al VIII-lea al Angliei.
PS Am vazut ca s-a pus o intrebare retorica la TV ca, daca Blandul Ben a fost testat in legatura cu, cunostintele dumisale de fizica :)))
Si eu m-am intrebat vazand exprimarea cu greutate, urmare a unei gandiri cu greutate. Si spun asta in cunostinta de cauza, experimentata pe pielea mea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu