sâmbătă, 10 septembrie 2016

Pesimism total


Dimineata cum ma scol primul gand este, cum se prefigureaza existenta mea imediata si pe termen mediu si lung.
Atunci ma  napadeste o deznadeje care, nu se va schimba curand, poate niciodata.
Este suficient sa ma gandesc la palavrele  goale de continut spuse de toti la tv. si cele care sunt in curs imediat.
Traiesc sentimentul ca, am suferit un retard mintal si la tv. se vorbeste numai pentru cei cu acest deficit fara nici o justificare decat de, dispret fata de locuitorii acestor meleaguri.
Fara sa vreau ma gandesc la vremea  tineretii mele, cand lucrurile erau mai asezate si fara sa stiu misculatiile din bucataria partidului, eram mai linistita si cu mai multa incredere in viitor, bineinteles nu totala.
Rau s-a facut ca s-a dat liber acestor haite de lupi vesnic flamanzi, numiti in mod eronat politicieni.
A facut pentru Romania si pentru romani, tot ce era mai rau a se putea face si asta le-a reusit din plin.Romania este  atacata si din afara si din interior,  este roasa  ca de un castor care vrea sa-si faca casa cu distrugerea definitiva a tot ce este in jur, mai rau ca un razboi nuclear  folosit impotriva noastra de forte dusmanoase straine de neam.
Urmasii ne vom condamna la uitare si blesteme si inaintasii se vor zvarcoli in morminte.
Lasitatea noastra a celor multi care, ne uitam ca la un spectacol, este rusinoasa.
Acesti asazisi politicieni, experti numai in furturi si devalizari incontrolabile de noi, dar perfectuibile de ei,nu ne-au adus si nu ne va aduce nimic bun, doar suferinta in neputinta, acceptata de  noi toti.
Vazand ce se intampla in lume constat cu rusine ca parca poporul roman este cel mai las si de aceea este cel care se demoleaza  moral  si financiar, chiar sub ochii nostrii, fara ca noi sa schitam un pic de opunere de forma.
Dar nu este asa si de aceea nu mai vreau sa fiu martora eliminarii Romaniei de pe harta Europei, cu toate ca,  se clameraza ca suntem in Europa dar, suntem doar la ghena de gunoi a Europei, pana cand va mai fi nevoie de noi, inainte de a fi absorbiti de cei mai  razbatatori.
 Inteleg perfect de ce si-au luat romanii lumea in cap.
Eu am devenit o pesimista irecuperabila.
Mafiotii care ne conduc, sunt ca puii de pasare rapitoare care odata iesiti din ou, lupta sa arunce din cuib pe altul, rivalul sau la hrana adusa de parinti.
Nu vreau sa fiu  EU vestea rea dar, stiti din istorie, chiar si cea recenta ca, astfel de situatii fara iesire pentru tarile si popoarele implicate, se rezolva intr-un mod catastrofal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu