marți, 6 septembrie 2016

Sa fim cinstiti


 Sa fim cinstiti cu noi si viitorul nostru

Nu vreau sa fiu inteleasa gresit, dar discutiile opiniilor publice ale  marilor puteri precum ca, traim pe pielea noastra  ciocnirea civilizatiilor, este adevarata.
Sa stam stramb si sa judecam drept.
Acolo in Orientul mijlociu este leaganul civilizatiei si in al doilea rand necriticand pe nimeni ca, stiu ca sunt urmarita si de acolo spun doar ca, ajungerea numai pana la aceasta treapta a civilizatiei, se datoreaza religiei. Si atat spun  pentru ca este un subiect TABU.
Revenind la zilele noastre cred ca mai devreme sau mai tarziu, tot s-ar fi intamplat acest melanj numai ca, acum este momentul potrivit  pentru ca acolo au scapat lucrurile de sub control, vina fiind a marilor conducatori ai UE mai ales ca, au vrut sa duca in continuare o viata comoda intervenind numai pentru devalizarea tarilor slugarnice, conduse de tradatori. Si acolo nu s-ar fi intamplat asta si deranjul era prea mare. Timpul de 5 ani trecuti pana acum, de la declansarea conflictului din Siria,  nu este nici scurt, nici lung. MACAR DACA IL DADEAU JOS PE TARTORUL DIN SIRIA, DAR NU ARE NIMENI CURAJ PENTRU CA PAIENJENISUL INTERESELOR MILITARE ESTE MARE ACOLO, ACTIONAND TOATE FORTELE MILITARE ALE LUMII SI LOCUITORII SUNT COBAII UNOR NOI EXPERIMENTE, CARE NU S-AU TERMINAT INCA.
Ce mare pacat se face cu acele suflete nevinovate atat locuitori cat si luptatorii combatanti.
Dar sa  batem in lemn pentru ca ultima precizare a liderului de la Moscova, ne-a spus ieri ca, trebuie restabilita granita Romaniei de la razboi incoace.
Insa inconstientii infractori,  capusele din tara, care sunt preocupati numai de furat chiar daca isi mai insusesc o surcica, ne preocupa si ii preocupa tot timpul epuizandu-ne  energia si atentia fara nici un folos, numai cel al deturnarii atentiei de la adevaratele si arzatoarele probleme ale momentului, cu repercursiuni negative pentru viitor.
Si parca vad ca  acum este un moment sensibil care, prin neimplicarea Romaniei de nici un fel de catre cei doi boi inhamati, reprezentand interese straine opuse Romaniei si romanilor poate duce la sfasierea trupului tarii si suntem raspunzatori cu totii si istoria ne va  condamna la uitare.
Parca vad ca pierdem iar trenul, ca de fiecare data in momentele propice din istoria noastra pentru a schimba macazul.
De aceea spun ca acest sange arab care vine si nu poate opri avalansa de gandire in formare in Europa a migrantilor, are si o parte pozitiva, pentru a mai da un zvac cu un sut in chiur ..-uistilor Europei carora, creierul a devenit o gelatina scarboasa care balteste si va duce in caz ca nu intervenim urgent, la indobitocirea noilor generatii.
Este dureros dar, se poate struni cu inteligenta, situatia migrarilor si migrantilor care au fost discretditati pe nedrept ca sunt prosti, analfabeti, urati, paduchiosi dar, nu se  poate spune ca sunt  impotenti si fricosi. Vedeti cu ce ochi se uita copii lor frumosi la ei, ca la Dumnezeu.
Si lucrul cel mai important pentru barbati este ca in timp ce  fortuit se poarta in Europa chelia, vedem cum arabii au o bogatie de par  zulufat care face ca  invidia sa se exprime cu jigniri profunde si nedrepte.
In concluzie sa nu ne fie cu suparare, in Romania numai tiganii dovedesc ca au sange in instalatii, de aceea nu-i putem stapani si devenim subalternii lor, asa prosti cum sunt.
Sa nu uitam ca tiganii venind spre Europa prin Polonia si Moldova nu s-au oprit in Orientul Mijlociu pentru ca, au fost alungati de ei. Stiau ei ce stiau despre tigani si ii reneaga si acum, prefacandu-se ca nu stiu despre ce este vorba :))).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu