sâmbătă, 24 septembrie 2016

Sacrificiu fara rostCe era previzibil s-a intamplat "Cuplul de aur" Brangelina s-a destramat. Ciopartirea trupului de organele cele mai importante ale femeii, nu putea fi trecuta cu vederea de un barbat tanar, frumos si cu multi bani(avarea cuplului se ridica la 500 milioane de dolari).
Cum era sa stea cu o astfel de femeie cu fobii  de neacceptat?
Extirparea sanilor si organelor genitale  prin automutilare constituie o pedeapsa pentru orice barbat
 Si ultimul om al strazii beneficiaza de orice feneie cu inventarul complet. Chiar daca  a fost inselata trebuia sa se astepte la asa ceva adica, sa mai scape si el la cate o filmare caii. Nu-l putea pedepsi la infinit pe un barbat in floarea varstei  pe motivul ca, putea face cancer si sa-l lege  cu 3 copii ai lor si inca trei infiati. Asta este o inconstienta crasa, si suna a puscarie, chiar carcera pentru orice barbat.
Nu poti trai o viata in abstinenta cu Schilo-Papa ALFA, PENTRU CA,  IN REZUMAT ASTA INSEAMNA.
Bravo lui ca a luat o astfel de decizie, dar este cam tarziu, putea sa puna piciorul in prag si sa interzica aceasta mutilare, inainte de a se efectua.
Oricine poate spune ca unul din ochi este in plus si sa ceara sa i se scoata.
Am vazut la  tv. ca o femeie din prea mult bine, a vrut sa fie in carucior toata viata si asta a facut. A cerut o operatie la coloana sa ramana imobilizata in carucior. Trebuiesc legi si pentru acesti  schizofrenici pentru ca, pana la urma vor deveni povara pentru ceilalti si in cazul de fata  inlantuind un tanar barbat, frumos si bogat. Nu are control al furiei si consuma marijuana spune ea ?  Pai saracul ce sa faca ? Mi se pare putin, fata de suferintele fizice si psihice indurate!!!
Eu faceam si mai rau, de la inceput de cand auzeam  aceste dorinte, stiam ca nu este in toate mintile si rupeam orice contact cu aceasta psihopata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu