joi, 1 septembrie 2016

SperietoareFoto defilare legionara.

Aseara am vazut la tv. cum s-a incins  studioul,  cand s-a ajuns la NATIONALISTI.
Un invitat pe care il apreciam, indignat printre cuvintele sasaite si raraite striga: dar ce vrem, nationalisti care mananca dimineata evrei, la prinz unguri si.... mai departe nu a spus nimic, a lasat sa se inteleaga ca seara tigani, ca sa  nu poata nationalistii sa doarma din cauza indigestiei si sa faca toata noaptea flatulatii negre in rotocoale parfumate:)))
Am scris eu intr-un articol anterior ca, toata aceasta vanzoleala cu mutarea unor pioni fixisti in alt partid, este cu schespsis si nu este vorba decat de un cal troian.
Daca se isteriseaza poporul ca, nationalistii mananca oameni, daca se  deleaga persoane care  prezentau incredere de oameni seriosi pentru a se compromite, inseamna ca  au intrat toti trepadusii in panica vazand ca NATIONALISTII, nu numai din tara, dar si din Europa,sunt pe cai mari. Frica este numai ca, nationalistii de cum preiau fraiele puterii,  incep sa puna ordine in societate fara nici un fel de lungire, blocand sistemul pe principiul :"boala lunga moarte sigura", deci scurtandu-l.
Pot sa spun ca eu sunt bine informata si nu ma sperie bau-bau cu legionarii, care nu au fost mai rai ca altii (procesul de la Nurnberg) si s-a stabilit de pe vremea regelui Carol al -2-lea  a se speria romanii ca, sunt cei mai rai si pana acum acest subiect a ramas TABU si a convenit imediat dupa 1989 si convine si acum. Cum nu convine ceva gata, se arate bau-baul cu nationalistii-legionari, mancatori de evrei, unguri si tigani, Lasam totul  in afara discutiei si furturile si vanzarea tarii si intram tare in subiectul cu legioanrii, nationalistii pentru ca asta este acum CAUZA NOASTRA, spun ei. SA NE SCAPAM PIELEA CARE, ESTE TABACITA CU MINCIUNI, PENTRU INTERESUL NOSTRU DEPRAVAT SI EI NATIONALISTII, reprezinta pericolul cel mai "periculos":)))
Cred ca orice om serios se prapadeste de ras in baie, apoi trage apa cand aude cum mananca NATIONALISTII evrei, unguri si tigani.
Daca era asa usor incepeau cu infractorii si mafiotii, si tradatorii tarii si eram inaintati cu 300 de ani.
Nu este greu de crezut ca aceste insulte spuse la tv. de persoane care, sunt sigura ca nu cred nici ei in ceea ce spun, poate mai sperie o baba chioara sau ciorile.
Dar cat de mica credibilitate este si ea buna ca, mai trage de timp caci, aceste lichele care regizeaza totul stiu ca pana la urma vor cadea de pe piedestalul pe care si l-au coit singuri, pentru a doua fata cea frumoasa, in timp pe cea urata au pus-o la chiur. Important pentru ei este sa isi scape pielea si sa fuga impreuna cu banii rezultati din devalizarea tarii.
Va readuc aminte ca scriitorul Marin Preda a fost "sinucis", pentru ca a vrut aprobare, sa caute in arhive adevarul despre legionari pentru vol.2 la romanul Delirul.
Acest subiect este TABU, intretinut si in urmatoarea suta sau mie de ani. Tradatori sunt destui tot timpul si noi trebuie sa ingurgitam aceste minciuni, chiar daca stim ca nu este asa si suntem luati de prosti cu totiii.
Decat 200 de ani cioara, mai bine 20 de ani vultur!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu