marți, 18 octombrie 2016

Acum sau niciodataFoto: Se compara mafiotii nostrii cu acestia? Mafiotii nostrii sunt parati si au prosperat spoliind tara, numai datorita inactivitatii noastre, neimplicarii si incurajarii lor in mod tacit, chiar admirandu-i in ale furturilor . De aceea nimic nu poate fi mai usor decat  daramarea lor, ca pe un castel de carti de joc. Numai sa vrem.

Ce le mai toaca gura in sabii candidatilor la furturile continuate. Vad ca  se vorbeste ca, vor face si vor drege.
Daca ii privesti iti vine a crede ca, chiar asa vor face. Trebuie sa-ti dai cu apa rece pe fata ca, sa te trezesti.
Cu fiecare zi ce trece devenim tot mai constienti ca, suntem in haznaua cu cacat, cu un picior si trei sferturi. In timp ce pe plan international se ia atitudine fatisa precum ca, un nou razboi  mai dur, chiar nuclear, ca toate de pana acum, bate la usa. Si se vede  fara ochelari sau lupa, ca Romania este in buza lui. Nimic nu ne poate scapa  nici macar demnitatea apararii din prima secunda.
Sa nu uitam ca nici acum nu am scapat de blamul de la invadarea Basarabiei si pentru ca atunci cand  am primit ultimatumul de la URSS, noi romanii NU AM TRAS NICI UN SINGUR CARTUS, ci ne-am predat neconditionat.

Pe 26 iunie 1940România a primit un ultimatum din partea Uniunii Sovietice, prin care se cerea evacuarea administrației civile și a armatei române de pe teritoriul dintre Prut și Nistru, cunoscut ca Basarabia, și din partea nordică a regiunii Bucovina. În cazul în care retragerea nu s-ar fi făcut în termenul impus de patru zile, România era amenințată cu războiul.

Dar daca am privi lucrurile numai asa superficial nu ar fi nimic, dar condamnabil pe vecie este atitudinea alesilor, care se pregatesc  din nou pentru  a fi alesi.
Ne dau directive cu glas tipat prin infractori, fara nici un dram de bun simt.
Cel mai bine imi da  viziunea spusa la tv. de catre un veritabil jurnalist ca, aici in tara noastra, suntem privitorii unui meci intre doua gasti de mafioti de mana a 7-a, pentru controlul absolut si noi cetatenii stam pititi pentru a nu deveni si noi victime si numai ne uitam printre zabrele, asteptand poate sfarsitul bataliei.
Trist dar adevarat pentru ca, a supune acesti infractori carora si mafiotilor veritabili le-ar fi rusine cu ei, cooptati in luptele desantate pentru averea tarii si inrobirea ei definitiv strainilor si cea care a mai ramas, noi nu facem nimic  doar ne uitam, si numai sa vrem putem sa indoim ca pe o bara de plastelina, ambitia lor de a fi in continuare tradatori de tara si neam, in interesul meschin personal.Dar sa nu credeti ca acest fenomen criminal, se petrece numai la nivelul televizat. Aceiasi situatie, poate chiar mai rea pentru ca, se adreseaza celor de jos, se joaca la nivelul provinciei. Pentru mafiotii din provincie este mult mai usor de a supune vietuitorii(asa ii considera ei),orase intregi pentru ca doar cu cateva vivandiere batrane, cativa tigani si canaliile securisto-comuniste, tin in sa chiar si Politia care devine prizoniera scursorilor locale.
Situatia este mai grava decat ne inchipuim noi pentru ca, cuprinde toata suflarea tarii de la Vladica pana la Opinca.
Si totul acum cand,  ma feresc de cuvinte mari, dar razboiul bate si la usa noastra care nu este incuiata, este intredeschisa deocamdata. Poate atunci in al 13-lea si ceva ceas, vom fi capabili sa dam riposta  nimicitoare pentru aceasta banda mafiota care, ne-a ingenunchiat si care continua  si acum pana in ultima secunda  jupuirea tarii, cu riscul de a nu se putea bucura de ultima imbucatura din trupul tarii si al poporului sau.
Poate atunci totul se va rezolva la gramada.
Infractionalitatea cea mai criminala face parte din ADN-ul lor, face parte din STRAFUNDUL FIINTEI LOR SI  ACESTI NEMERNICI TREBUIAU SI TREBUIESC  CU LOVITURA MAGICA, STERSI DE PE FIRMAMENTUL ROMANIEI, PENTRU A FI  EXEMPLU SI PENTRU CEI CE VOR VENI, DUPA CE SE VOR LINISTI APELE LUMII.
Vorba Janei D'Arc: Daca nu noi atunci cine ? Daca nu acum atunci cand ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu