vineri, 28 octombrie 2016

Cei interesati....

Votul rezolva interesele celor interesati, adica ale mafiotilor

Foto: Forta monstrilor.
CAND VAD FRASUNEALA ASTA DE PE SCENA POLITICA ACTUALA, DACA AS FI NAIVA CA SA NU ZIC DE-A DREPTUL PROASTA, AS CREDE CA TOTUL ESTE PE VIU ADICA PE BUNE,  PENTRU BUNA STAREA NOASTRA A ROMANILOR.
DAR DACA STAU STRAMB SI GANDESC DREPT, VAD CLAR  CA PRIN LUPA CA, TOTUL ESTE PENTRU PERPETUAREA LA CONDUCEREA TARII A ACESTOR BICISNICI BUNI DE ARUNCAT LA COSUL DE GUNOI AL ISTORIEI.
Vad ca suntem pusi noi, destul de isteti pentru a nu citi in stele ca, sa fim trasi a cata oara, pe sfoara si ducerea noastra ca niste vite la taiere, este de masca, o masca de Frankenstein care se vrea, ai legitimata in continuare pe mafioti, la conducerea tarii, prin democratia noastra cu capul spart, pentru ca asa da bine, este de bon ton.
Numai cand se va  sfasia de pe ochii nostri aceasta cortina neagra, vopsita doar cu culori aprinse, vom intelege corect procesul de manufacturare.
Numai atunci cand se va aprinde curul acestor nemernici si nu de la gazele proprii ci, ale buteliilor, se va ajunge si la singurul lor neuron activ vor intelege, dar va fi prea tarziu pentru ei si stirpea lor.
Acum ar fi timpul cel mai prielnic de a incinge niste demonstratii, sa ne tina minte zece generatii viitoare ce le-am  facut noi, la cei care prin frauda pun tot timpul mana pe putere si apoi o greva totala la prezenta la vot in ziua alegerilor, ar fi binevenita.
Dar ce sa faci? Cu cine sa faci ? Cum sa dai lectii de exemplu, pentru mileniul 3 ?
Si asa cu  vointa noastra schioapa mai mergem odata sa LEGITIMAM PE CEI NELEGITIMATI, DE NICI O ACTIUNE PATRIOTICA CONCRETA SI DEZINTERESATA.
Nici nu are rost sa mergem la vot. Zarurile se arunca acum fara noi, fara voia noastra.
Asta meritam, asta avem!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu