joi, 6 octombrie 2016

Colac peste pupazaIntrebarile naive puse magarilor,  infractori invitati de catre moderatori si ziariasti, indeamna  sa fie mintite si prin ele pe noi.Dar noi nu suntem atat de naivi.
Sau poate suntem dupa ultimul sondaj in care a iesit cu un procent de 10 % din  intentia de vot doi maimutoi unul Nicusor cu gura punga, impreuna cu o frantuzoaica cu gura pana la urechi care rade incontinu (era sa zic o vorba de radio-sant rascaca...). Nu am retinut din  ce partid este!
Ce sa mai credem ca, suntem masochisti?
Ce sa mai spunem cand vedem ca jocurile politice se fac de catre un babalac de 86 de ani, George Soros, de peste ocean care in loc sa-si vada de batranetile lui cand, nu stie daca apuca ziua de maine, se incordeaza cu ultimele puteri si cateva parturi, sa dea o lovitura de copita sandramalei politice din Romania cu specificatia ca, o face pentru tigani si cine il crede? Nu ar avea alte lucruri acum pe ultim suta de metri, mai inaltatoare de facut ? Asta pentru a nu fi blestemat, cand va intra in nefiinta!
Noi romanii prin  alesii nostri, in loc sa fim  preocupati de situatia noastra si a tarii noastre, cand vedem cu ce efervescenta se pregatesc tarile chiar  cele vecine cu noi de razboi, noi ne tinem de tot felul de prostii spuse sprecial pentru a ne deruta.Vad ca rusii au spus ca motivul principal al intrarii in Ucraina a fost coruptia, pentru ca nu mai puteau lasa lucrurile asa, pentru ca rusii sufereau, si numai asa putea fi stopat acest flagel. Parca si pe noi ne acuza de coruptie si totusi  alesii ii dau inainte  si cu coruptia, mai abitir ca inainte. Credeti ca au alt gand decat de a devaliza in continuare tara si pe noi, pana vom ajunge  ca pe vremea lui Ludovic al XIV-lea, cand oamenii mancau iarba si scoarta de copaci, pe cand el se lafaia in palate poleite cu aur?
Nu suntem cu nimic mai breji ca  acei vietuitori ai acelor meleaguri, numai ca, ne desparte peste 300 de ani si trebuie sa ne ridicam la nivelul mileniului nostru.
Din istoricul nostru si al altora am inteles ceva? Nu am inteles ca numai daca ne suflecam manecile si dam dovada de barbatie, putem sa ne croim alta soarta, asta  cu sacrificii ca altfel nu se mai poate. Numai gusatii de la UE, stau lafaiti pe fotolii asteptand sa pice para malaiata in gura lui Natafreata. Dar aceast non combat se va termina curand si pentru ei ca au facut mai mult rau decat bine,  aghiazmuindu-ne mereu cu fata Morgana, ca vom fi egali cu toti in UE, dar numai pe un picior si acela de lemn. Bine le-au facut englezii, caci s-au lamurit ca erau si ei o vaca de muls.
Inca odata sustin Brexit, dar sa stiti ca nu m-au influentat ei ci, am tras eu singura concluzia asta. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu