vineri, 21 octombrie 2016

Om mare, mic caracter


Acum cand am vazut la tv. ca Blandul Ben a mai gasit in America o batrana(contra cost) sa depuna marturie ca nu exista nici un dubiu, casa este a lui si mopul soacrei a facut minuni, precum Samantha.
Dar mie mi-ar fi rusine sa mai scot capul din casa dapai sa mai fac  apel la inscaunarea justitiei in Romania.
Era de asteptat la Repetitia generala de la concertul Wagner cand s-a repezit la futu-i pomana sa fie el acolo motul la c… si cei tineri care au fost invitati nu au mai avut loc.
Senin  acest  zgarcit a spus ca, erau toate locurile ocupate. Dar cei carora le-a fost oferit concertul stateau si printre randuri si pe jos si in picioare.
Mare pacat ca avem un astfel de posibil infractor,  pana la proba ca locuinta era a lui. Si la moartea soacrei sale toti spuneau ca, era o credincioasa absoluta si dedicata bisericii unde era nelipsita chiar si de doua ori pe zi.
Dar in ce credinta se ruga cand a pus la cale insusirea cu ajutorul mopului a unei locuinte a celor care au fost proprietari si ea a beneficiat de posibilitatea de asi insusi si revendica actele. Dumnezeu nu vedea? Si credincioasa absoluta nu cerea ginerului ajuns Presedinte, sa lase totul balta ca, nu-i plangeau copii de foame. Rusine!
PS.Eu nu inteleg muzica lui Wagner, o muzica bubuita si astfel obositoare dar, poate datorita subiectului, insa daca asi fi avut posibilitatea asi oferi bilete celor care studiaza din placere muzica lui.Acest zgarcit cu diploma Blandul Ben, trebuia sa mearga la prima reprezentatie cu plata, sa plateasca 2 bilete si sa ofere din bugetul presedentiei o prima grasa  muzicienilor. Dar la asa un mare om, un asa de mic caracter…. Si cu consoarta se potrivesc  precum Tan si Tana ce bodeala Dacului, ca teatrul jucat ca, sta la Sibiu pentru ca are grija de mama, a cazut din prima zi ca, orice minciuna gogonata are picioare scurte. Inca odata RUSINE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu