joi, 20 octombrie 2016

Repetitie

Rusii nu se lasa, fac repetitie pentru urmatoarea escala ..... noi?Acum: Baltalia pentru Alep, lupte sangeroase.
Divizia sinucigasilor aruncata in lupta pentru a sparge incercuirea.
De cate ori vad cum este relatata, aceasta repetitie generala exersata in Orientul Mijlociu, ma gandesc cu groaza la noi romanii, care ne consumam energia, sanatatea si resursele financiare pe tot felul de gioarse umane care,  fac  pe rezervistii, primind  pensii uriase de zeci de milioane de lei pe luna, pentru ca, ce ar fi facut ei daca, ar fi fost pusi in situatia data.
Dar eu nu stiu decat un singur caz exersat pe pielea si sanatatea  mea.
In mod eronat  suntem supusi unor concepte europene cum ca, trebuie sa acordam drepturi uriase tiganilor, ei trecand inaintea noastra,(de peste 7 ori) inaintea grijii fata de romanii in nevoie, nu facem decat ca, celor care nu au facut nimic in viata, fiind niste rebuturi umane, si sleind de  finante tara, inrautatind starea  de sanatate a romanilor, nefiind bani pentru ei si asta, pentru o asa zisa europenizare.:(
Nu cred ca voi mai fi atunci cand se vor trece pe primul plan romanii, mai ales cei cu nevoi. Se dau ajutoare sociale si celor care fac nunti imparatesti, de sperie  occidentul cu luxul. Sunt viteii care sug de la toate vacile proaste:)))
Dar pana una alta eu vad in  luptele  indarjite din  Mosul si ALEP, o repetitie generala inainte de batalia  urmatoare care, trateaza chiar atuncarea unei bombe nucleare in Europa si cel mai aproape este aici la noi si nici o speranta la un ajutor de nicaieri. Vedem ce s-a intamplat cu Ucraina.
Ucraina a fost abandonata la mila rusilor care, vor eliminarea ei definitiva ca stat si incorporarea in Rusia.
Ce sa ne mai imbatam cu apa rece, se vrea o noua organizare teritoriala a Europei si noi suntem cantitate neglijabila aici si in ciuda circului verbal ca vom fi aparati de.:))), (Donald spune ca numai daca vom plati, adica contra cost)vor ramane doar vorbe in vant la nevoie.
Nu ne va apara nimeni si cine este interesat de situatia militara actuala din lume, mai ales din  Europa si Orientul Mijlociu intelege perfect ca suntem singuri  in  fata vicisitudinilor vremii, mai ales ca suntem sleiti de coruptie, de  lupta continua impotriva nationalismului, singurul care mai poate tine unit un popor, care a fost  aici la hotarele Europei, pavaza impotriva intrarii  migratorilor din secolele trecute,  in Europa.
Acum vin noii  migratori dar starniti de capusele Europei care, stau numai in fotolii pufoase intr-o festina lente  si incalzesc atmosfera cu propriile flatulatii. Nu vedem ca ei nu fac nimic? Nu vedem ca se prefigureaza si pentru noi un abandon, dupa ce am fost mulsi de bogatiile pentru care, au luptat sa le apere, sute de ani,  generatii intregi de romani ?
Nu mai crede nimeni ca domnitorii care  luptau contra turcilor erau niste feudali, care isi aparau feudele. Asta spune numai cine uraste acest pamant impreuna cu locuitorii lui si care ne vor dezradacinati si sufleteste.
Sa privim cu seriozitate evolutia evenimentelor din Orientul Mijlociu si Ucraina si sa  vedem  cu al treilea ochi din frunte,care vede viitorul ca urmam noi, cei ma slabi prin saracire si prin abandonarea patriotismului, care in principal trebuie sa fie filonul rosu  al unirii,  in stabilitatea viitorului nostru.
In anii ocupatiei ruse(1950), niciodata nu s-a propasit ideea slabirii patriotismului si vanzarea rusilor.
Vedeti cat de jos am ajuns? Nici rusii sub care eram, nu au indraznit sa umble la fibra nationalismului.
Dar acele generatii demne s-au dus in lumea celor drepti si ne privesc de acolo cu uimire si dojana

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu