marți, 11 octombrie 2016

Sacrificii nesfarsitePentru poporul nostru nu se mai termina sacrificiile.Tot timpul apar noi  impuneri nolens-volens de sacrificii. Nu sunt cinica dar, cand stiu ca sunt situatii fortuite si nu pot sa fiu la limita de sus a rangului care mi s-a dat prin alegeri, ma dau la o parte. Bat saua sa priceapa  armasarul.
Ultimele sacrificii facute in ultimii doi ani de noi pentru familia prezidentiala, ma face sa cred ca nu mai intelegem sensul cuvintelor, sensul actiunilor. Inteleg compasiunea fata de o persoana foarte bolnava, acum decedata dar, asta de la a intelege si a cauta a se exprima cu cat mai putin deranj si pana la a subjuga, traseul asazis prezidential pentru sute de km saptamana de saptamana si incomodand mii de oameni de pe parcursul traseului si minciuna ca merg la capitala sau nu merg, pentru a onora o jumatate de norma in invatamant in provincie (de parca preda cursuri NASA), cu frecventa indoielnica pentru  ca,  vreau sa impun sacrificiul tututor si sa dispretuiesc un intreg popor cu atitudinea mea, este ca de la cer la pamant.
Daca tu ca presedinte ai stiut ca ai alte obligatii si nu poti sa-ti impui vointa in propria familie, mai bine  retrage-te. Nu am ingaduita pentru acest teatru ieftin ca, toate cheltuielile uriase facute si cu sacrificiul nostru al tuturor, au fost facute de dragul artei, pentru pudibonderie sa dea "momos".
Mai se joaca teatru acum, cu  romanul rapit in Nigeria !
 Cu celalalt ce s-a facut ? Nimic. PENTRU CATEVA MILIOANE CARE PUTEAU FI RUPTE DE LA..EXTRAVAGANTELE cu luxul desantat al fam. prezidentiale, se stopa calvarul sau chiar moartea, unui om nevinovat, aflat intr-un loc la momentul inoportun(s-a dus acolo de saracie nu de drag).
 Acum ne vom concentra toti pe pomeni si alte activitati stringente pentru confortul moral al altora, fara a ne concentra cu ce trebuie facut acum cu noi, cand mor mii de oameni in imposibilitate de a se trata  si ingriji.
Dar daca stam stramb si gandim drept ca, persoana  decedata a invatat si a dat exemplu prost prezidentialilor, adica sa-si insusasca actele altora si  prin frauda notariala sa ia ce nu este al lor, sa se instapaneasca nemeritat si pana acum sa injoseasca justitia romana, cerand ceea ce nu  trebuia sa ceara adica, injustitie pentru cel mai mare in trup si mic in suflet, cine va  pedepsi acest sacrilegiu? Eu zic sa ne concentram pe situatia noastra,  a unui intreg popor pus tot timpul sa faca sacrificii inutile pentru noi toti, fara sa ne aduca nici un dram de bunastare.
De bunastarea acelor care nu merita nici un fel de stare, suntem satui si vlaguiti. Sa fim generosi cu cei care ne-au furat, cu cei care beneficiaza de pensii uriase, cu tiganii care nu au facut nimic, cu.....
Stop sacrificiilor inutile care ne tin pe loc,
STIU CA CHIAR ACUM, AM TRANTIT MUCII IN FASOLE DAR,  ACEASTA MITOCANIE NU TREBUIE TRECUTA CU VEDEREA SI CHIAR ACUM ESTE MOMENTUL PENTRU A SPUNE LUCRURILOR PE NUME, NU DUPA CE VA TRECE.
SUSTIN ADEVARUL ORICAT DE CRUD AR FI EL SI SPUS FARA MENAJAMENTE.
STIU CA PRIN ACESTE CUVINTE AM REPREZENTAT SI GANDIREA MAJORITATII DINTRE DVS.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu