miercuri, 5 octombrie 2016

Suntem sabotati!Am atatea sa scriu insa, nu am timp deoarece  mesajele catre mine sunt asa de multe  incat, numai prin sondaj mai apuc si eu sa scriu la nimereala ceva, care mi se pare interesant.
In clasa politica  interioara este MACEL, spun acest cuvant pe care il detest deoarece este folosit la maximum si  cand vrei sa vezi ce este, vezi ca este un fas. Dar acest macel se desfasoara intre, mafiotii care au furat tara cu noi cu tot, trimitandu-ne in bejanie si nu un macel efectuat radical, distrus din radacina lui si nu putem avea nici o asteptare.
Mai bine s-ar fi facut ca la nemti si japonezi la sfarsitul celui de-al doilea razb.mondial, ca pentru 5 ani sa fie conduse de catre victoriosi adica, de englezi si americani caci, altfel cine stie de  monstru am fi avut acum ! Daca pe acesti imbecili  de la noi, fomisti de a lua tot ceea ce nu au avut si nici nu au visat neamul lor, care nu se mai satura si se tin cu ghearele  de ciolan si nu indrazneste nimeni sa le taie din radacina, nu vom iesi nici peste o mie de ani din aceasta mocirla morala, politica si financiara. V-am spus ca numai un foc de artificii pornit in zona chiar de catre rusi, mai poate pune ordine in randul asazisilor alesi. Sanchi bubi, alesi, ce alesi ? Se aranjaza ei intre ei, cine sa fie si cu o spoiala de alegeri democratice, arunca nisip in ochii occidentalilor si americanilor care, vor in continuare o viata festina lente sa se faca, ca nu au observat nimic, totul este brici, si ei vor beneficia si de ultimele resurse ale Romaniei ca, daca nu ar fi asa ca si pana acum, ce ar mai cotcodaci ei, ca un cocos intre gaini !
Vedeti ce s-au agitat cu Ucraina, cu Siria, cu Turcia. gusatii UE-isti vor si ei ca ai nostrii acum, cand vad ca se cutremura barca cu ei in plin ocean, sa  traga tot ce pot pe ultimele sute de metri, sa rada tot ce pot.
Toti dupa furat si inselat, numai noi romanii care am putea sa maturam dintr-o lovitura  toata masa asta de mafioti degenerati, nu facem nimic, doar stam, ne uitam, admiram si....
Dar ce este mai grav este ca cei capabili au plecat si inauntru au ramas numai lichelele.
Ca si pana acum  mai ales acum, cand se cutremura sandramaua UE, spun cu curaj ca sustin BREXIT. Ei s-au trezit demult si s-au hotarat sa iasa din UE cand au vazut ca au fost taxati prin suplimentarea contributiei la UE, cu 1,4 miliarde de euro pentru ca economia a mers mai bine, peste evaluarea facuta de gusati.
Atunci le-a vanit si lor galeata cu gheata pe cap si au vazut ca orice ar face, trebuiesc pedepsiti si daca merg bine. Acum vad ca lira sterlina a scazut dar, se va redresa ea si dupa prabusirea sandramalei, ei vor fi inaintati.
Sperantele noastre sunt desarte caci, vom fi spoliati de tot si ramanem tot la coada Europei, asa cum eram si inainte dar, acum nu avem nici o speranta de redresare, inainte aveam.Ne vor palmasi!
PS Traiasca BREXIT!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu