vineri, 21 octombrie 2016

Traiasca Legea Talionului!!!Foto : Grigori Efimovici Rasputin (în limba rusă Григо́рий Ефи́мович Распу́тин) (10 ianuarie 1869 (stil vechi) 22 ianuarie (stil nou)  17 decembrie (stil vechi) 30 decembrie (stil nou) 1916) a fost un mistic rus care a avut o mare influență asupra familiei ultimului țar al dinastiei Romanov. Rasputin a jucat un rol foarte important în viața țarului Nicolae al II-lea, a țarinei Alexandra și a unicului lor fiu, țareviciul Alexei, care era suferind de hemofilie.

Am pus acest paragraf pentru ca ma simt in plin misticism. Totul se petrece aievea si parca nu este adevarat !!!

Cu cat patos se  marcheaza de catre invitati si moderatori ca, la orice  hotie se pune punctul pe I ca, justitia si Constitutia trebuiesc respectate in litera legii si spiritul legii si ca si in alte tari, printre cele mai dezvoltate din Europa, exista coruptie. Imi vine sa rad ca, cu acesti mafioti imbecili care au furat tara cu tot cu locuitorii ei, trebuiesc respectate legile tarii :)))
 Sunt pentru "Legea Talionului: Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte!"
Numai asa putem sa mai punem frana  macar cea de mana, asupra acestor prostalai hoti fara constiinta, fara mila, fara patriotism, fara dragoste de tara.
Dar intr-un mod criminal trebuie actionat, incat  sa se propage  reverberatiile peste secole, nu ca cercurile formate dupa aruncarea unui bolovan in balta. Nu asa cu manusi si sa ne uitam ca niste prostalai la  infractori, cum ne dau lectii, cum se distreaza in continuare pe banii furati de la noi si cum spun ca adevarul va iesi la iveala, sac. Adevarul a iesit, numai banii furati nu au iesit. Adevarul este relativ, depinde de cine il scuipa mincinos in obeazul auditoriului. Dar stiu precis ca nu noi sintem aceia. Suntem mintiti dar, pavaza unei legi drepte dar aplicare stramb, ne tine pe loc, pana intr-o zi cand ne vom satura si noi sa nu mai acceptam sa fim prostalaii Europei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu