marți, 25 octombrie 2016

Traiasca UNIREA !!!


Acum dupa cateva zile de la evenimentele din Bucuresti,putem sa judecam la rece previzionarea celor ce vor urma.
Din dezbaterile de la tv. am tras o singura concluzie, ca suntem in fata unei  murdarii istorice, precum cea de la 1812.
Peste capul nostru al romanilor neantrebati, luati ca pe o cantitate de imbecili neglijabila, s-a hotarat contra unui troc intre rusi si turci, in vederea micsorarii pierderilor militare in fata campaniei lui Napoleon, sfasierea trupul tarii.
Moldova nu a fost niciodata ce este acum in tara noastra, a fost o tara mare rotunda cuprinzand si  partile din Basarabia si din Ucraina.
Acum se vrea a se face aceiasi situatie ca in Ucraina,  cand a fost ciuntita si acum se pregatesc rusii de  acaparare cu totul a unei tari care nu a fost decat odata pentru o luna, in timpul Revolutiei de la 1917, o tara de sine statatoare  ci, mereu incorporata in Rusia chiar si cea Sovietica.
Actiunea pe termen mediu este diferita fata de  Basarabia noastra pentru ca,  acest teritoriu  dezmembratm acum,  a fost tot timpul al nostru si luptatorii fac parte din mandria neamului, condusi de catre domnitori incercati in  luptele cu turcii pentru a nu deveni pasalac.
Smecheria asta  facuta cu succes atunci, ne paste pe noi acum.
Circul cu  arestarea   unionistilor face parte dintr-un plan, pentru denigrarea conceptiei de Unire.
Acesti tineri basarabeni  ii consider luptatori in linia intai, nu numai pentru Unirea tarii ci si pentru impiedicarea dezmembrarii tarii pusa la cale  intr-un  concept josnic comun, acceptat de Blandul Ben, sluga prea plecata a Germaniei, infratita cu Rusia si Ungaria in rea credinta fata de noi, care  nu am primit nici acum cele 19 miliarde de euro pe care ni-i datoreaza Germania. Daca se va intampla aceasta  tradare tragica a intereselor noastre, conduse in mod samavolnic de cei in care ne-am pus nadejdea si i-am ales cu tot sufletul nostru curat, atunci inseamna ca nu mai este nimic de facut si chiar cu pretul unui razboi sangeros si distructiv pentru noi, nu se va mai putea reface la loc nimic. Gandurile paganilor sunt  futuriste si se bazeaza pe un nou concept al Europei, o Europa din care noi nu mai trebuie sa facem parte ca stat de sine statator. Numai niste fragmente ale unui neam de  tigani, sfidand istoria, aruncati prin voia intamplarii la un loc, dar care, pentru perpetuarea  viitorului  cosmopolit aici, nu mai trebuiesc acceptati ca un tot comun.
Atitudinea patriotica si bataioasa a celor care au rasarit in Bucuresti acum ca un ghiocel care vesteste  primavara, trebuie incurajata, nu descurajata cu  batalioane de jandarmi pregatiti de lupta, caci ei sunt pusi fara stirea lor, sa faca jocurile murdare pe termen lung, al celor care  construiesc schimbari pe teritoriul nostru fara a tine cont de adevarul istoric si nici de nazuintele noastre  deturnate, de a face parte dintr-o UE, unita, prospera  care sa ne ajute sa fim egali cu acesti nemernici (si care ne-au furat bogatiile pentru o himera, pentru fata Morgan) care conduc Europa  implinind jocurile celor care se vad stapanii lumii in termen scurt.
A ajuta prin vehementa oratorica macar, pe acesti tineri luptatori pe taramul Unirii, este numai un prim pas de a tine ce este al nostru pentru noi si numai pentru noi, in fata celor care sunt dusmanii nostrii de moarte si care vad tara ciopartita si stergerea ei ca entitate de pe suprafata Europei. Sa cinstim actiunile lor, ale celor care cu avantul tineretii au iesit  la lupta politica si mi-a parut rau ca, nu am putut sa fiu si eu alaturi fizic de ei, dar, cu sufletul acolo am fost.
Sa retinem un lucru ca, daca suntem alaturi de ei, nu suntem pentru altii ci, pentru viitorul nostru sabotat acum in mod marsav de catre dusmanii nostrii din tara si din afara tarii. Traiasca Unirea!!!.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu