luni, 28 noiembrie 2016

Detestat


 Nu credeam ca il voi detesta asa de repede

Unde sunt hainele imparatului, pentru ca, imparatul este gol ????  !!!

Un infractor de drept comun, cocotat in fruntea tarii prin frauda emotionala si vot negativ. ne conduce destinele facand pipi pe ele.
Soacrasa  posesoare a mopului de aur, pentru asi sterge din  pacate se ducea de 2 ori pe zi la biserica. Asta da de banuit, ca avea constiinta incarcata si era constienta ca este o infractoarea care si-a trimis copii, pe calea infractiunii pentru a ajunge in zeghe, de la cea mai renumita casa de mode, PUSCARIA!
Ma gandesc cu groaza la Ziua Nationala a Romaniei, pentru ca laba lui taraneasca si-a pus amprenta pe aceasta zi, care trebuia sa fie sfanta pentru noi, incat nu ne putem bucura pe deplin. Ar mai avea sa spuna ca, alt tradator de tara ungur ca, este zi de doliu.El se vrea inconjurat de acelasi calapod de femeie uscata, rea si cu vorbirea greseiata. Asta am ajuns sa pastorim pentru autenticitate, un triunghi amoros. Ma nemultumeste si trierea invitatilor dupa cum s-a sculat Ben, daca s-a sculat cu fata la cearceaf este de rau pentru noi.
Voiam sa-i vad pe toti conducatorii actuali ai tarii pe 1 decembrie la parada, aliniati pentru a onora Romania, pe inaintasi si pe actualii cetateni, care suporta ce nici un alt popor nu ar suporta, PROSTIA SI INGAMFAREA! Stiti vorba aceea:"daca nu este si fudul, parca nu este prost destul!"
Asta ne arata calea ce va trebui urmata, daca nu mai vrem ca orice Neica Nimeni, sa ne dicteze ce sa facem, pe cine sa chemam, chiar si de ziua TARII NOASTRE.
 NU MAI TREBUIE SA NE FACEM ILUZIE CA ACEST TARANOI, LA 57 DE ANI SE VA SCHIMBA. ARE INFIPT IN ADN-ul LUI MITOCANIA VENITA ANCESTRAL.Nu se va putea nici odata debarasa de acest grav defect si noi vom astepta in van sa-si faca numarul de FARAON cu sange albastru. Al lui este borsit si nu-l vom  putea aduce la CONSISTENTA lui normala.
Jana d'Arc spunea acum 600 de ani despre lupta contra nedreptatii sociale:
"Daca nu acum atunci cand? Daca nu noi atunci cine?"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu