miercuri, 9 noiembrie 2016

Donald Trump ales


 Despartirea apelor Donald Trump noul presedinte al SUA ales.


 Castigator la presedentia SUA a lui Donald Tramp  dezvaluie o noua dimensiune a POLITICII LUMII, DIAMETRAL OPUSA CELEI PRECEDENTE.
Asta da un imbold imens  meritocratiei, impingerea inainte a valorilor si  eliminarii din viata politica si sociala a celor care nu merita  sustinerea, pentru a ingropa societatea.
Acest rezultat va da aripi si nationalismului din Europa dupa Brexit.
Politica  momailor care conduc Europa s-a dus, luata pe faras datorita greselilor, lacomiei si vietii usoare fara raspundere a celor, care nu-si merita  numele de parinti (vitregi) ai societatilor.
Sunt sigura ca omenirea se va  indrepta cu avant pentru o noua era, pentru un  nou inceput si unei dari la o parte a trecutului, bazat pe uniformitate fara identitatea popoarelor. Uniformitate care, a scos din cuiburi vipere veninoase, fara nici o valoare intelectuala. Asta s-a intamplat si la noi in tara unde hienele si-au facut lacas sub pulpana UE-istilor  flancati de cele mai retrograde entitati ale societatii, facuti  cu epoleti, in functie de interesele celor care nu au avut in vedere decat prea plinul lor si asta numai prin nimicirea a oricarui avant.
Stiu ca uraganul odata pornit va matura Europa cu toate ifosele ei ca, sustin democratia cea rupta in chiur si va da  un bum nationalismului european in plina ascensiune. Nici noi romanii nu trebuie sa dormim in opinci asteptand sa-si faca in continuare infractorii, tiganii, scursorile comuniste, scursorile securiste de cap si sa ingenuncheze la ugerul lor institutiile oraselor si a intregii tarii.
In privinta noastra stim deja ca, nu mai trebuie sa traim cu nadejdea ca vom sta in carca altora, in timp ce coruptia sa o lasam sa infloreasca fara nici o opreliste, chiar sustinuta de noi.
Acum dupa aceste alegeri, Rusiei i s-a dat mana libera in zona si asta trebuie sa ne ingrijoreze.
Trump a spus de la inceput ca, nu mai sustine armata americana in teatre de razboi, de dragul pudibonderiei fata de  liderii Europei.
Arabii sunt usurati si noi trebuie sa stim ca suntem pe cont propriu. 
Noua  administratie democratica, ofera un  nou inceput diametral opus, balacealii in continuare in mocirla plina de cacat de pana acum.
Trebuia o schimbare si stiu precis ca acum dupa alegeri, Trump va fi supus unor cursuri intensive pentru asi domoli avantul  . Noua administratie republicana va slefui firea si discursurile  acestui nou Presedinte care nu mai trebuie sa-si faca  optiunile in mod acut.
Staful lui de conducere va avea in grija  ca, sa nu se sara peste cal.
Un cutremur in lumea politica mondiala era necesar dar, sunt sigura ca pe mafiotii nostrii nu-i va  misca nimic, ei isi vor vedea in continuare de faradelegi si hotii pana la batalia finala, pana in panzele albe.
Ei nu au constiinta, nu sunt patrioti ci, sunt numai infractori si atat.
Brexitul din  Marea Britanie nu va mai fi privit ca un moft, ca o ciudatenie, ci a fost port drapelul anihilarii  coruptilor din  conducerea UE, si asta odata inceput, precum bulgarele de zapada va cuprinde omenirea si va schimba lumea, taind raul din radacina. Asteptam si la noi sa infloreasca mugurii patriotismului, nationalismului care sa ucida din fasa falsa democratie europeana, convenabila doar infractorilor din tara si din Europa.
Semnalul pentru noi romanii trebuie sa fie ca, nu ne apara nimeni, suntem singuri in fata dusmanilor de la rasarit si vest si acum se plamadeste un nou contur al granitelor noastre si al Europei si noi nu stim cum vom arata peste  un an sau mai multi.
Fara lupta nu se  materializeaza nimic nici intre oameni, nici intre popoare. O  despartire a apelor trebuia facuta, s-a ajuns la  varful nemultumirii si  acum s-a copt para si nu trebuie sa asteptam sa  ne pice para malaiata in gura lui Natafleata.
Trebuie sa avem in vedere si o nationalizare a  bogatiilor tarii, pentru a scoate de sub ghearele hotilor bunurile noastre, pentru care au murit generatii de luptatori patrioti.
Foto: din Presa FNF.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu