sâmbătă, 12 noiembrie 2016

Gandire corecta

2016

Ciorna Gandire corecta!

Acum odata cu alegerea lui Donald Trump, toti cei cu mintea scurta si-au gasit cal de bataie. Aici nu este vorba ca un septuagenar a pipait 3 pipite si care pentru acest gest  a trebuit sa ia o cutie de viagra, aici este vorba despre un nou concept, un concept NATIONALIST, care pune interesul tarii cu locuitorii ei mai presus de orice alt interes.  Si este vorba schimbarii a unui intreg aparat,  nu numai din America dar dand un semnal clar, in toata lumea si mai ales in Europa si  vrea sa spuna ca a venit vremea trezirii la realitate, caci o tara este puternica daca este bogata, nu sa-si doneze  bogatiile pentru un profit iluzoriu, precum fata Morgana. O tara este puternica  daca poporul nu este macinat de suferinte fizice si mentale, nu este strivit de grija zilei de maine, de tot felul de  nedreptati, nu este captiv in procese in justitie, terminate  in favoarea celui care a dat spaga mai mare.
 Dar acum in situatia noastra cand aici suntem inconjurati numai de dusmani, aceast nou concept  a lui Tramp ne vine ca o manusa. Ce ar putea face armata americana in caz de o invazie, care se zice ca, in 6 ore ar ocupa toata Romania ? Nimic.
Nu vedeti  exemplul luptelor de hartuire din  Orientul Mijlociu? Din toate videoclipurile pe care le vad , ca doar nu sunt corespondent de razboi, vad ca se  anunta ca s-a luat cu asalt nu stiu ce  colina si imi inchipui cel putin 10.000 de soldati echipati pana in varful castii si cand colo sunt doi luptatori ici si trei colea.
Acum asta este tactica pentru pierderi cat mai putine si rezultate cat mai bune. Nici arabii, nici  coalitia nu arunca in lupte  formatiuni masive. Nu este productiv, vedeti ce se intampla in EUROPA CU  TERORISTII UNUL FACE CAT 1000.Si acolo este la fel, este un razboi de uzura, dus cu metodele cele mai vechi dar, cele mai moderne din momentul actual. Va dati seama ce prapad este acolo cu bombardamentele? Totul arata precum dupa trecerea unui bombardament nuclear. Cui foloseste sa  bombardeze acele ziduri ? Cea care sufera cel mai mult este populatia civila ucisa, sau luata ca scuturi umane.
Acest parat sexist Trump, care a intors toata conceptia de pana acum ca, sa se devalizeze tari intregi pentru un bine in tot unitar, poate va fi valabila peste 1000 de ani, dar nu acum. Acum in al 13 ceas trebuie ca fiecare popor sa se gandeasca numai la el si la binele lui.Nu ne mai facem iluzii cum am facut la  razboiul din Irak, cand americanii ne-au spus sa renuntam de buna voie la cele aproape 2 miliarde de dolari  datoria Irakului fata de noi ca, oamenii nostrii de afaceri, constructorii, vor fi chemati la reconstructia Irakului si vom castiga inmiit si vom prospera, bla, bla, bla. Nimic din toate astea, bombardarea Irakului se face si acum cand vorbim noi si nu chema nimeni pe hotii din Romania care, nu au facut nimic in tara lor, sa construiasca Irakul.
Totul a fost numai o minciuna  spusa ca unor copii de gradinita. Abia acum  cu alegerea noului presedinte de la Casa Alba s-a pus in sfarsit problemna ca fiecare este pentru el si asta pe intelesul tuturor, nu numai a celor alesi hrapareti.
Chiar daca am vrea ca sa fim noi stindardul autodistrugerii totale, nu se poate face nimic, asta numai peste cel putin 1000 de ani cand lumea va musti de belsug si bogatie. Atunci sa se uneasca bogatiile, nu acum sa se uneasca saraciile. care ne vor duce la pierzanie pe noi, ca natie.
Pe termen foarte lung asta se vrea ca, este mai usor ca intai sa  aduci la saracie lucie  popoarele mai ales la noi, unde se putea ca numai in ultimii 26 de ani sa ajungem sa traim in Gradina Edenului si apoi sa stapaneasca  fara nici o grija, niste vietuitoare spalate pe creier fara trecut, fara identitate.
Odata cu alegera lui Trump s-a pus in miscare o intreaga masinarie favorabila binelui individual si nu al unui bine iluzoriu valabil peste mii de ani.ci :"TRAIESTE MOMENTUL". MOMENTUL NOSTRU  AL ROMANILOR ESTE ACUM, CAND MAI TINEM DE COLTUL UNEI FETE DE MASA IN PATRATELE, DE LA MASA BOGATILOR, CU BUNATATI FURATE DE LA NOI.. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu