miercuri, 30 noiembrie 2016

INARMAREA POPULATIEI


 Sunt pentru liber la inarmarea populatiei.

Am aflat de la televizor ca inca de la formarea constitutiei SUA acum peste 200 de ani(17 sept.1787),  s-a stipulat ca purtarea unei arme apara drepturile americanului si in acest fel este liber. Sunt intru totul de acord ca numai stiindu-te inarmat impui respect celui care te subestimeaza.
Totusi americanii migranti cu totii, au avut o gandire pragmatica neincorsetati de bariere, precum asa ne vrea  uistii, sa fim prosti, sa fim hartia igienica a nu stiu cui, sa facem "mumos".
Daca este sa fie crime  mai multe ca acum la noi, sunt destule pentru ca si cutitul este bun, dar are inconvenientul de a te apropia fata de cel in cauza periculos de mult si asta se poate sfarsi prost prin  schimbarea centului de putere in defavoarea ta.
Am fi mai atenti cum ne comportam, precum locuitorii din Los Angeles pentru ca, nu stii ca daca faci pe viteazul gratuit, ce te asteapta. Te poate astepta cel mai neplacut episod, din  poate scurta ta viata. De aceea te gandesti de 2 ori inainte de a injura, spuipa, imparti pumni. De ce sa-ti faci de draganele cand, cu o retragere eleganta, se incheie un diferendumul infantil din fasa.
Sustin cu tarie ca si la noi acum este nevoie mai mult ca oricand in lumea asta a ilegalitatii, sa se dea drumul la inarmarea populatiei chiar si pentru cei trecuti de prima si a doua tinerete, care sunt victimele infractorilor nevinovate. Politia este frate cu infractorul si nu poti avea nici o speranta de ajutor. Dar culmea noi ii platim pentru a ne apara, nu a ne expune capriciilor infractorilor.
Batranii nu ar apela la arma  infierbantati, caci sunt mai calmi  experienta varstei le da minte, sa ia atitudinea cea mai cumpatata si la momentul cheie sa se replieze elegant.
Cine nu are batrani sa-i cumpere!
Mi-a ramas in minte acel tanar ISIS care, a mers la intalnire cu iubita, avand  un trandafir in mana, dar era inarmat pana in dinti.
Poate nu am gasit cuvintele potrivite pentru a argumenta corect cele exprimate in mod empiric dar, intaresc cu toata vigoarea ca SUNT DE ACORD CU INARMAREA ROMANILOR LEGAL, pentru ca arme la negru exista si multi nu o folosesc cand au mai multa nevoie de ea, tocmai pentru a nu-si creia probleme ca este luata la negru neinregistrata.
Mai ales acum cand  dusmanul ne paste  chiar de la varful nasului nostru:))).
Si marii ganditori UISTI sa  mai ia o pauza pentru ca, situatia infractionalitatii din Romania, se datoreaza si lor, care ne-au vrut putini si prosti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu