Amazon MP3 Clips

sâmbătă, 26 noiembrie 2016

Justificare gratuita11135-2016

Mesaje primite

4 nov.

către mine
MINISTERUL PUBLIC PARCHETUL DE PE INALTA CURTE DE CASATIE  si JUSTITIE
Secția de resurse umane și documentare
Serviciul de registratura generala, grefa, arhiva si relații cu publicul
Nr. 11135/2016                                                                                                    Data: 04.11.2016
Catre
ION ODORICA
Vă comunicam ca e-mail-ul adresat institutiei noastre in data de 02.11.2016, ora 06:05, a fost redirectionat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești, urmand sa va adresati acestei institutii pentru alte relatii.
Secția de resurse umane și documentare
către sesizare
La adresa nr.5991/VIII/1/2016, va raspund ca eu am facut Plangere Penala nu sesizare. Nu am ce asteptari am de la sesizari. Aici este vorba de infractori si am cerut despagubiri pentru ca Politia in 14 ani nu s-a implicat, eu ramanand fara nimic.
Doresc un  raspuns serios nu in bataie de joc pentru ca raspunsul dvs. va merge  in presa engleza, in dezbaterea opiniei publice din Marea Britanie.
Nu aveti de facut decat de a da un raspuns ferm, demn, fara implicarea celor care fac rusinea orasului nostru precum rezervistul Ispas Vasile si va descalifica si pe dvs. ca politisti si ca slugi ale tiganilor. Atata doar.
CU RESPECT SI CU ASTEPTARI (sper ca nu desarte)

Mesaj respins de Pol.Ploiesti.

Daca nu am reusit sa  fiu inteleasa de Politia Ploiesti trimit mai departe aceasta Plangere Penala, fara nici o sansa in Romania. Multumesc ca v-ati implicat in aceasta hazna numita Politia Ploiesti. Cu respect Odorica Ion

Am fost nevoita sa iau in consideratie  atentia presei din M.B. pentru a putea trage un semnal de alarma ca, de 14 ani se duce o lupta politica contra mea, cu toate fortele, cu toate scursorile societatii de la BAR.Buc. Spun asta pentru ca Ispas Vasile general rezervist, colaborand cu spalatorii de wc.din Gara de Sud Ploiesti  Micu G. si V.asile, Dragustin Claudia si Adrian, blocand prin salariatele Primariei Ploiesti despagubirile  acordate mie de catre OMNIASIG, in urma inundatiilor permanente care dureaza de 7 ani, inclusiv acum prin preluarea apart.26 bl.13 Bar.Buc. a unui tanar Ion Daniel, care  prin istericale continua  ce au facut  cele 2  „profesioniste” comuniste, inundand tot timpul si chiar dl.Sef Politie Dosaru acum 4 ani a spus ca  rezolva urgent(sanchi, mai mult ca sigur fiind si el un client),batand cu pumnii si picioarele in usa zi si noapte ca si Brandusa Nicorescu de la Primaria Ploiesti, infractoare hoata de acte si avand deschidere la Casa de Pensii Ploiesti. S-a apelat la un hot din apartamente care s-a dat specialist in calc. ruda cu 3 sferturi din Pol.Ploiesti. sa intre in casa si sa-mi fure 2 calculatoare pe motiv ca erau stricate,obligand prin amenintari alte familii si persoane sa faca  circ fara ca eu sa intervin cu ceva, fiind constienta ca scopul se vrea a fi atins.dar,  pentru ca nu s-a reusit,se continua minut cu minut  provocarile. Va spun ca nici sanatatea, nici educatia nu mi-a permis niciodata decat sa fiu spectatoare la reprezentarile de teatru absurd.
S-au folosit de prostituatele Marcela Panturu,   trio, Negoita Traian, Bul.Buc nr.33 ap 7,, fam.Nita, bl.13, firma de rep. inst.sanitare din spatele  Mag. Orient Bl.Buc.nr.11 bl.8C, infractori care frecventeaza bordelul din bloc, fara identitate, dar cel mai tragic este ca se profita de Ion Daniel, ca un elev de cls. a 5-a  cu ondulatii ca o  dansatoare la bara, cu amenintari, sa paraseasca drumul drept si sa devina jucaria lui Ispas Vasile, fost pedofil, actualmente impotent. Si fata de mine un prihopat si un obsedat sexual, de care nu pot scapa nici in 14 ani. A cerut baietilor mei sa  imi ia dreptul la semnatura, sa-mi ia apartamentul, sa imi puna in  casa camere de luat vederi. Nu mai am nici o speranta la Pol. romana legata de acest bordel prin toata forta celor care apeleaza la ei. Las in dezbatere  cititorilor din M.B. si peresei de acolo ca material didactic, acest aspect tragic pentru noi romanii si mai ales pentru noi ploiestenii.care contribuim financiar la distractia acestor lichele care trebuiesc alungati din oras. Aceste persoane prin comportamentul antisocial si anti romanesc fac rusinea orasului nostru. Sustin Brexit, si orice forma de nationalism pentru a stavili patrunderea acestor retardati  care, au supus si Politia Ploiesti care avea datoria de a stopa aceste mizerii pentru a nu partrunde ca material didactic  in presa de toate  curentele si a ne face de ras. Dar acest general in rezerva Ispas Vasile com.UM …74 Negoiesti Ploiesti,  colaborator cu spalatoarea de WC din Gara de Sud, ne mananca banii nostrii prin pensii de zeci de mil.lei.
Acest mesaj al meu contituie o caramida pentru a dovedi presei internationale ca  totul este adevarat si aceste persoane exista cu comportamentul lor antisocial si cu blocarea Politiei Ploiesti prin lanturi, vesnici datori bordelului din  Ploiesti.bl.13, ap.4.
Dar aceasta atitudine are o tinta. Tinta politica impotriva mea.

PS.Fam Dragustin Adrian si Claudia,ap.31 bl.13 bar Buc., sa isi asume raspunderea in scris, pentru consecintele actelor lor, fata de propriile fete.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu