marți, 29 noiembrie 2016

La multi ani Romania!

Articol in asteptarea zilei de 1 decembrie

Ai nostrii ca brazii !!! Asa ii vreau pe conducatorii tarii in aceasta zi, indiferent daca sunt frumosi, urati, cu sau fara dosare, ii vreau pentru a nu ramane locul liber, pentru intronarea la cel mai inalt nivel al dispretului fata de un popor vitregit de soarta tot anul. O prefer pe a doua aleasa  prin vot direct la tribuna, in locul lui Schilo-Papa-Alfa cu pronuntie greseiata si nici pe Miss Piggy cea care ne cearta ca nu muncim pe 2 lei, caci ea munceste de un leu si cinci zeci de bani:))).
Vad ca se spune ca se fac manevre oculte de catre Blandul Ben pentru al doilea mandat de Presedinte al Romaniei. Daca nu facem nimic ACUM   VEDEM CUM SI-A PUS IZMENELE IN CAP INAINTE DE A AJUNGE LA RAU.Mai stiu eu pe cineva care si-a pus poseta in cap pe post de palarie, dar nu era presedintele tarii si putea sa-si puna si chilotii!
VAD CA A PRINS GUSTUL PUTERII SI FARA A AVEA DREPTATE SI A RESPECTA CONSTITUTIA A SARIT PESTE CAL. SI DACA NU-L STOPAM ACUM, NU VA MAI FI OPRIT si se va ajunge la  distrugerea tarii pusa la picioare  fortelor straine si oculte. OBRAZNICIA LUI NU ARE MARGINI. SE VEDE CLAR CUM MANUIESTE ORGANELE STATULUI PENTRU INSUSIREA IN MOD INFRACTIONAL IMOBILE, FIIND LUATE DE LA BATRANI DE PESTE 80 DE ANI, SI PURTAREA LOR IN  JUSTITIE PRIN TARA.
In concluzie vreau sa vad conducerea tarii la tribuna oficiala  de 1 decembrie, umar la unar, fara  a se citi pe fata lor vreo ingijorare, sa  se prezinte ca in vorba din batrani: AI NOSTRII CA BRAZII!
Acestia sunt si cu acestia defilam. NU MOARE BlLANDUL BEN DACA, STA LANGA EI CATEVA ORE CA, SI EL ESTE IN ACEIASI BARCA DAR, NU VEDE BARNA DIN OCHIUL LUI CI, PAIUL DIN OCHII LOR. SAC!!!
Sa vedem daca se  revine la normalitate de Ziua Romaniei 1 dec.2016.
Sa nu se gaseasca motivul ca este frig, ca nu tine.Nu moare nimeni daca sta cateva ore  de ziua tarii. la aer curat, purificat de ger..
Poate ca in viitorul apropiat se va schimba ziua pentru a nu fi nevoiti romanii sa suporte cea mai grea perioada a vicisitudinilor vremii si sa poata sa se distreze si poporul la un picnik la iarba verde.
Traiasca Romania in vecii vecilor! Amin!!! Numai NATIONALISMUL O MAI POATE AJUTA!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu