joi, 17 noiembrie 2016

Lupi paznici la oi


MEREU AM RELUAT ACEIASI PLACA DE PATEFON, care spune ca suntem vanduti de alesii nostrii. Nu mai este acum nici o cat o de mica indoiala. Toti acesti tradatori de tara incepand cu Blandul Ben si terminand cu ultimul tigan, isi bat joc de noi romanii, patriotii cei care am construit aceasta tara  fizic dar, nu si moral. Spun  asa ca nici acum nu este tarziu de ai elimina din randurile noastre macar scriptic, adica din venituri, pe aceste rusini ale neamului.
Imi este mie rusine sa reiau mereu aceleasi desconsideratii pentru alesii nostrii, pentru haita asta de lupi vesnic flamanzi.
Dar  tot timpul zilei la stiri, suntem bombardati cu  dezvaluiri care de care mai socante, de unde s-au mai furat din banii nostrii, sume uriase. Si ....?
Ce UE ? UE este o organizatie criminala facuta anume, pentru a distruge popoare si a predomina natiunile meritorii cu, cei vicleni ca nationalitatile conlocuitoare si cu tiganii isteti numai la furat.
Este inacceptabil ca la conducerea unei tarii sa vina mereu, unii mai prosti ca alti, dar macar de ar fi doar atat.DAR  PROSTIA ESTE DUBLATA SI DE RAUTATE INCONTROLABILA.
Mereu imi spun cum de 19 milioane de locuitori, se lasa calcati in picioare de o mana de infractori cruzi???
Sa terminam cu perversitatea asta ca, sa fecem frumos ca Azorel, ca altfel ne da nana UE. Totul este numai o minciuna,binele ni se vrea numai de fatada ca, sa ne mai prosteasca o perioada pana isi fac ei mendrele cu noi.
Ne mint schimbandu-si strategia de la o zi pe alta, sau de la o ora la alta. Si noi mai asteptam sa pice para lui Malaiata, in gura lui Natafleata !
Nu am inteles ca, nu avem nici o asteptare de la acesti nemernici ? Ce ne mai trebuie ca sa ne dumirim? VA SPUN EU !!! DUSUL RECE VA VENI ATUNCI CAND  SE VOR TRAGE PRIMELE GLOANTE ASUPRA NOASTRA SI MAFIOTII VOR FUGI CA POTARNICHILE CU TOATA AVEREA NOASTRA, ACEIA CARE NE-A MAI RAMAS DUPA DEVALIZAREA TARII SI NOI VOM RAMANE CU CUCUL GOL IN  BATAIA TUNULUI. DAR ATUNCI VA FI PREA TARZIU, PENTRU NOI SI PENTRU URMASII NOSTRII. POATE MAI SCAPATI VOR FI CEI FUGITI IN OCCIDENT, DAR PENTRU SCURT TIMP CA, VOR INTELEGE SI EUROPENII CU CREIERUL NACLAIT IN GRASIME CA,  MIGRANTII SUNT UN BALAST SI TREBUIESC ANIHILATI SI CHIAR ANUNGATI SAU ELIMINATI FIZIC,
Si atunci razbunarea nu va mai putea fi oprita. Toti vom fi  incercuiti de cele mai chinuitoare intrebari, rezultate din actiunile gresite ale noastre si nu ale altora. Si dupa intrebari....
Ne mai intrebam de ce luptatorii din Orientul Mijlociu sunt asa de indarjiti in gandire si in lupta!
Pentru asta ca, refuza de peste 2 milenii sa se supuna altora, incapand cu romanii si acum terminand cu americanii. Chiar daca acum vad ca, li se spune sa fie pregatiti pentru ca sfarsitul lor este aproape.
Dar noi nu suntem constienti de situatia actuala a noastra si drumul care ne este trasat de altii pentru urmat si la capatul drumului cu spini, urmeaza sfarsitul nostru ca tara si ca popor.
Cand vom intelege ca noi suntem un experiment, cobaii nemernicilor ? Cand nu vom mai fii ???.
Sa lasam deoparte blablaurile  celor ne vor pieirea si sa  pierim demni, nu ca niste viermi.
Credeti ca luptatorii din Orientul Mijlociu nu stiu ca, nu au nici o sansa de castig in razboiul contra celor 65 de nationalitati care lupta contra lor, cu arme moderne, cu echipament, in timp ce ei lupta in zdrente si in papuci? Stiu ca  sfarsitul este aproape si liderii le spun luptatorilor asta dar, ca trebuie sa lupte pana la sfarsit!
Si pentru asta sa fie pregatiti, pentru ca a sosit timpul....
Noi stam ca oile la taiere.
Nu intereseaza pe nimeni de noi decat, cum sa ne distruga fizic si moral mai repede, sa ne fure si  cenusa din vatra.
Noi romanii ce facem pentru asta ???? Stam si dormim in opinci !!!!
Va repet, Ioana D'Arc spunea acum 600 de ani : "Daca nu noi, atunci cine ? Daca nu acum atunci cand?"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu