joi, 10 noiembrie 2016

O sansa neasteptata!


Cata perversitate!!! Cum se infiereaza cu manie proletara alegerea lui Trump  la conducerea lumii. Acum isi dau seama ca alegerea unui nationalist sadea este periculoasa pentru   planurile criminale ale maharilor lumii care,  dupa gandirea si interesele lor, vor sa transforme  miliardele de cetateni ai pamantului intr-o masa amorfa de vietuitori fara demnitate, fara  dragoste de meleagurile natale, dezradacinati, care sa fie in mainile lor ca plastelina incalzita pe soba de teracota. Este pe placul lor  sa  isi insusasca toate bogatiile oamenilor care, deposedati de  averile ancestrale, vor fi numai o turma de oi la marginea prapastiei.
Uitati unde ne-a ADUS PE NOI ACEASTA POLITICA CRIMINALA! AM AJUNS SARACII EUROPEI, FARA NICI O BOGATIE, FARA NICI O OPOZITIE, LUCRU CARE S-AR FI  PERPETUAT  DUPA ALEGREA UNEI DOAMNE  MENAJERE, LA CASA ALBA, DACA TOATE PROGNOZELE NU ERAU DATE PESTE CAP!.
Acum poate sa-si ia avant  patriotismul si nationalismul cand la conducerea lumii este un rasist numit in mod gresit pentru ca, discursul lui a fost presarat cu cuvintele :" sa  facem totul pentru interesele noastre, pentru binele nostru si nu pentru binele lumii care ne costa si asa foarte mult din banii contribuabililor, fara nici un folos".
Alegerea lui Trump la conducerea lumii este o sansa si un imbold neasteptat pentru revigorarea nationalismului care, inseamna progresul popoarelor lumii ca un tot unitar in evolutia favorabila si diversificata,  demostrand bogatia teritoriala,financiara, artizanala si intelectuala a  pamantenilor, ca fiind baza prosperitatii.
Sperietoarea cu  razboiul pornit din mintea lui Trump, nu mai prosteste nici pe  copii de la scoala ajutatoare.
Daca se va ajunge la acest deznodamant este numai din vina  celor care vor sa faca  toata societatea pamanteana, una nivelata, otova si asta se face prin nivelarea circumvolutiunilor creierului. Inversarea valorilor in toate societatile, mai evidente la noi in Romania in asa fel incat,  non-valorile sa scoata capul din hazna si sa fie stafeta indicata ca demna de urmat si ingenunchierea in lanturi a autoritatilor care trebuie sa vegheze si si nu sa fie platite pentru a  avea grija de nemernici, pentru anihilarea celor care trebuiesc cu adevarat sa fie farul calauzitor pentru generatii de acum inainte.
Pentru asta spun fara frica : Traiasca Brexit, Traiasca  Trump pentru ca, numai o intoarcere la 180 de grade mai poate misca societatea pamanteana. Numai Nationalismul poate fi arcul pentru a anihila minciuna, spusa  cu cruzime ca,  trebuie sa devenim  o masa amorfa spalata pe creier.
Acum NATIONALISTII din toata lumea trebuie sa incalece pe cai mari, nu pe martoage. America, ne-a dat startul cu fanionul si Marea Britanie de curand prin Brexit, urmeaza FNF?.
Sa ne aducem aminte cuvintele lui Ioana D"Arc :"Daca nu noi, atunci cine, daca nu acum atunci cand?"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu