sâmbătă, 19 noiembrie 2016

Situatie ingrijoratoare

Am citit  tot mai multe rapoarte referitoare la situatia dintre Israel si Palestina cum ca urmatorul conflict imediat, va incepe pentru  Gaza, deoarece situatia este incordata prin faptul ca palestinienii au pierdut tot teritoriul. Si din  mesajele trimise frecvent s-a anuntat ca HAMAS si Brigades al-Qassam, sunt gata de razboi. Poate ca aceasta situatie bomba, ne va ajuta si pe noi romanii sa ne tragem sufletul. Si va da o gura mare de oxigen ISIS care se spune ca, lupta rigid. Dar cum vor sa lupte, pentru asi mentine pozitiile ????
Trump nu este interesat de a arunca banii pe fereastra, tinand aici gata de lupta(vorba vine) luptatori americani platiti din banii contribuabililor americani, tot mai nemultumiti de aceasta investitie paguboasa.  DE ACEEA L-AU ALES PRESEDINTE, TOCMAI PENTRU CA A PROMIS RETRAGEREA ARMATEI SUA DE PE TEATRELE DE RAZBOI, UNDE EI NU AU DECAT UN SINGUR INTERES! SA INTRETINA INDUSTRIA LOR DE ARMAMENT.
Am revazut articole scrise de mine in urma cu multi ani, in care spuneam ca fratii musulmani se trag din HAMAS, pe cand este tocmai invers. Dar nimeni nu m-a corectat.
Fratii musulmani sunt la originea gruparilor militare sunite din Orientul Mijlociu,. Fratii musulmani la ultimele alegeri dupa Primavara araba, au avut peste 60%  voturi, dar mai marii lumii au intors rezultatele pentru ca erau mult prea periculosi si ar fi aruncat globul in aer,
Egiptul, o tara condusa sub bocancul armatei!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu