duminică, 20 noiembrie 2016

SOARTA NOASTRA

SOARTA NOASTRA IN MAINILE CUI ESTE ???Foto Friedrich Nietzsche.

Canibalismul intre rase va ramane activ cel putin 1000 de ani de acum incolo.
In toata lumea se petrece acest fenomen si mai ales in Romania care are, cea mai obedienta dintre toate popoarele.
Si in timp ce suntem distrusi fizic si psihic nu ni se serveste decat apa de ploaie cu  "egalitarismul" intre  nemernici ca, o conditie de a fi european, un cetatean cu o "gandire superioara" a Pamantului.
Ca sa ridice un imbecil in sus pe scara sociala si intelectuala, trebuie sa dea in jos cu bata in cap  pe cel care, are o strafulgerare cat de mica de inteligenta,
Nu este Legea lui Murphy dar, este adevarata si experimentata pe pielea noastra, cei care am experimentat comunismul. Toti eram otova si cel care "facea gat ", era anihilat prin orice metode inclusiv internarea la "glumeti".
Si acum este valabila aceasta  metoda nihilista.

Nihilismul (din latinescul nihil, nimic) este o pozitie filozofica care sustine ca a fi, in special trecutul si prezentul existentei umane, nu are nicio insemnatate obiectiva, scop, adevar comprehensibil, sau vreo valoare esentiala. Nihilistii afirma, in general, unele sau toate din urmatoarele:

-nu exista dovezi rezonabile pentru existenta unui creator sau carmuitor suprem,
-o "moralitate adevarata" nu exista, si
-o etica seculara obiectiva este imposibila;
 Totul este numai praf in ochi, doar pentru a calma revolta celor pagubiti fizic si psihic si escaladarea  nimicurilor societatii, tocmai pentru a distruge din interior radacina  sanatoasa a natiilor.
Dar ce putem face ? Putem face multe, incepand chiar de "ieri". Dar daca numai eu ma revolt ca, sunt victima tembelismului autoritatilor statului, nimeni nu ma aproba si cei multi dar prosti,sunt lipitorile societatii, fiind convinsi ca, trebuie astfel sa multumeasca prin obedienta fata de cei, care ii baga in seama mai mult decat merita.
Poate ca societatile lumii au  ales unii prin vot altii prin atitudine si gandire ca a sosit vremea sa dam cu piciorul acestor concepte paguboase pentru societatea in ansamblul ei, a pamantenilor.
Vad ca acum si-au gasit  nemernicii calul de bataie Presedintele ales al SUA Trump, este  facut ca va executa ordinele neo-nazistilor, ale KKK, ale ...    dar executatea ordinelor pana acum ale Iluminatilor unde ne-a dus ? A dus la scoaterea capetelor veninoase ale celor care contribuie la nivelarea societatii si care se impotriveste progresului si acesta va veni incet-incet fiind impiedicata astfel, si ce vom realiza in o mie de ani, ce se va putea realiza in 200 de ani. Asta este esenta problemei si cei au acum fraiele lumii, sa nu le lase in mana uscata a unui bosorog batran pe care il cauta moartea pe acasa si vad ca face planuri de viitor. Nici eu nu-mi pot face planuri de pe AZI PE MAINE DAR, ACEL OCTOGENAR, CARE ESTE DIRIJAT DIN UMBRA CU BANII LUI PENTRU STOPAREA PROGRESULUI OMENIRII.
OAMENI BUNI, SUNTEM MANIPULATI LA NIVEL MONDIAL TOTI PENTRU A DEVENI NUMAI NISTE VIERMI TARATORI CARE,  LA NEVOIE IN FUNCTIE DE INTERESE CRTIMINALE, PUTEM FI STRIVITI SUB BOCANCII DECIDENTILOR LUMII.
Suntem constienti de aceasta situatie care ne priveste pe noi toti pamantenii, fara nici o cat de mica exceptie ca noi romanii ???

PS Nihilism Wikipedia
Din latina nihil, nimic) este o filosofică doctrină care sugerează lipsa de credință într - una sau mai multe numiților semnificative aspecte de viață. Cel mai frecvent, nihilismul se prezintă sub formă de nihilism existențial , care susține că viața este lipsită de sens obiectiv, scop, sau o valoare intrinsecă . [1]nihiliști morale afirmă că moralitatea nu în mod inerent există, și că orice valori morale stabilite sunt în mod abstract contrived . Nihilismul poate lua , de asemenea , epistemologice , ontologice sau metafizice forme, ceea ce înseamnă că , respectiv, într -un anumit aspect, cunoașterea nu este posibil, sau că realitatea nu există în realitate.
Termenul este uneori utilizat în asociere cu anomie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu